Portada > Notícies > GRANS RESULTATS AL CARLTON YOUTH INTERNATIONAL TOURNAMENT

GRANS RESULTATS AL CARLTON YOUTH INTERNATIONAL TOURNAMENT

11/01/2016

Elena Andreu, Armand Rodríguez, Carlos Piris i Joan Monroy juntament amb el tècnic Pau Puig es van desplaçar del 27 al 30 de desembre a la localitat Holandesa de Hoensbroek per disputar el Carlton Youth International Tournament a les categories sub15 i sub17

La competició que es disputava a 4 seus diferents de la provincia de Limburg (Holanda) va acollir a més de 650 jugadors de tot Europa per disputar les categories sub11, sub13, sub15, sub17 i sub19.

A la categoria sub15, gran actuació de la dupla formada per Joan Monroy i Carlos Piris, que va superar fins a 3 rondes classificant-se per quarts de final. Un cop allà es van haver de retirar per lesió de Carlos Piris quan dominaven al marcador 8-2 contra els anglesos James Penver i William Jones (favorits de la competició i posteriors guanyadors). Un cop més els jugadors vallesans van demostrar que estàn a l'èlit europea de la seva categoria.

A la categoria sub17 per la seva banda, molt bon paper dels dos jugadors catalans Elena Andreu i Armand Rodríguez. Qua van aconseguir quarts de final i octaus de final respectivament a la modalitat individual (Elena Andreu va caure en 3 ajustats sets contra la cap de sèrie numero 3 de la competició) i fent parella també van classificarse pels cuarts de final al Dobles Mixte on van caure contra els favorits de la competició.

El darrer dia de competició es va disputar la competició per equips on els 3 jugadors (Carlos Piris va causar baixa per precaució) van disputar la categoria sub17 amb les incorporacions a l'equip d'una jugadora d'Anglaterra i un jugador de Malta. l'equip català-anglès-maltès va aconseguir el subcampionat de la categoria sub17 demostrant un gran nivell de joc.