Portada > Notícies > GRAN NIVELL AL MÀSTER NACIONAL Sub15 I Sub19 (6*) - ''MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SANCHEZ'' – TORNEIG Sub11 Sub13 I Sub17.

GRAN NIVELL AL MÀSTER NACIONAL Sub15 I Sub19 (6*) - ''MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SANCHEZ'' – TORNEIG Sub11 Sub13 I Sub17.

16/02/2016

Durant els dies 13 i 14 de Febrer s’ha disputat al Pavelló Congost de Granollers aquest torneig de gran importància al calendari de la Federació Catalana de Bàdminton i la Federació Espanyola de Bàdminton.

Aquesta edició ha contant amb la participació de jugadors d’arreu de Catalunya, Balears, Comunitat Valenciana, Aragó, Madrid, Navarra, Galicia.

A la categoria sub19, destacada actuació d’Armand Rodríguez (Granollers) que ha aconseguit la medalla d’or en Individual Masculí (imposant-se al jugador de Bellaterra Marcos Bellver) i Dobles Mixte fent parella amb Elena Andreu (Bellaterra) superant a Carlos Olivar i Nerea Sánchez (Granollers). A la modalitat individual Femení victòria per Nerea Ivorra (Xàtiva) superant a Elena Andreu. Al Dobles Masculí Bernat Amaya i Pablo Alfayate (Granollers/Madrid) han aconseguit el segon Màster de la temporada guanyat a Marcos Bellver i Dani Coleto (Bellaterra/Palma).

A la categoria sub15 ha estat Marc Cardona (Portmany) el triomfador amb dos or a Individual i Dobles Masculí amb Álvaro Leal (Toledo), Cardona i Leal s’han imposat a la final als granollerins Joan Monroy i Carlos Piris. Júlia Florit (Menorca) s’ha imposat a l’Individual Femení en superar a la final a Nerea Roldós (Canovelles).

Al torneig sub11, sub13 i sub17 molta igualtat i medalles repartides. A la categoria sub17. Doblet per Juan Sánchez (Granollers) vencent a l’Individual Masculí contra el seu company Gerard López. Al dobles Mixte victòria per Juan Sánchez i Assia El Hadmi (Granollers) sobre Guillem Pallarès i Nerea Roldós (Bellaterra/Canovelles). Al dobles Masculí Marius Gelabert i Roger Vidal (CIDE/Vilanova) s’han imposat a Marcos Pérez i Ibrahim Olniss (Granollers). Per acabar a l’Individual Femení Júlia Florit (Menorca) ha repetit or imposant-se aquest cop a la jugadora de Vilanova del Vallès, Berta Gascón.

Al sub13. Victòria en Individual Masculí de Román Guisado (Viladecans) sobre Jofre Comella (Hortons) i victòria també de la parella Guisado/Comella sobre Nico Andrade i Oriol Valenzuela (Granollers/Canovelles) al Dobles sub13. En individual femení Ariadna Porras (Canovelles) s’ha imposat a la seva companya de club Nerea Moa.

Per acabar a la categoria sub11, doblet de Saül Muñoz (Granollers) en vèncer a la final d’Individual a Àngel Monroy (Granollers) i imposar-se al Dobles juntament amb Pol Altimira a Ivo Rosa i Ariadna Porras (Canovelles).

Aquest Torneig organitzat per l’Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton compta amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Bàdminton, l’Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), Yonex, Babolat, TF7 Sport i Carbonell, patrocinador principal de la Federació Espanyola de Bàdminton.

 

Els beneficis de la competició seran donat a la Fundació Josep Carreres per ajudar a la seva lluita contra la leucèmia.