Portada > Notícies > GRAN CAP DE SETMANA INTERNACIONAL PELS MILLORS JUGADORS CATALANS

GRAN CAP DE SETMANA INTERNACIONAL PELS MILLORS JUGADORS CATALANS

23/02/2016

4 dels nostres millors esportistes debutaven amb les Seleccions Nacionals el passat cap de Setmana. Blai Ramírez amb la Absoluta al Campionat d'Europa per Equips de Kazán (Rússia). Armand Rodríguez amb la sub19 a l'Spanish Junior International a Oviedo i Joan Monroy i Carlos Piris amb la Selecció sub15 al Campionat d'Europa també disputat a Kazán.

Destacada actuació dels nostres entre els que cal remarcar la 5ena plaça europea obtinguda en Dobles Masculí per Joan Monroy i Carlos Piris. Piris per la seva banda també va arribar als vuitens de final en Dobles Mixte fent parella amb la jugadora andalusa Fatima Albin.

Blai Ramírez va tancar el seu debut amb l'Absoluta amb dues grans victòries en els encontres contra Noruega i Belgica. Espanya va quedar segona del grup 6 i es va quedar a un pas de la classificació per quarts de final.

Finalment Armand Rodríguez, va accedir a la segona ronda de l'Internacional Junior d'Espanya tant en Individual Masculí com en Dobles Masculí fent parella amb José Luis Martín (Alacant). Però en ambdos casos es va topar amb potents jugadors Tailandesos que varen ser els grans dominadors de la competició.