Portada > Notícies > CARLOS PIRIS DEBUTA AL CAMPIONAT D'EUROPA SUB17 AMB UNA GRAN ACTUACIÓ

CARLOS PIRIS DEBUTA AL CAMPIONAT D'EUROPA SUB17 AMB UNA GRAN ACTUACIÓ

05/04/2016

El jugador del Centre de Tecnificació va ser convocat per formar part de la Selecció Nacional que va disputar el Campionat d'Europa sub17 a Lubin (Polònia).

El jove jugador català va debutar a la competició per equips amb una ajustada derrota al Dobles Masculí contra la Selecció de Bulgaria (el resultat final va ser 4-1 favorable a Espanya).

La selecció Espanyola va caure a la fase de grups contra la selecció d'Anglaterra (que a la postre va ser finalista de la competició). 

Ja a la competició Individual, Piris va disputar la modalitat de dobles masculí amb el jugador també català Alex Alcalà (que actualment entrena a Astúries). La parella va quallar una gran actuació superant dues rondes: 17-21/ 21-18 / 21-14 als noruegs Marcus Barth i Toheed Ahmad Saeed i 21-17/ 19-21/ 21-11als bulgars Alex Popov i Iliyan Stoynov. Ja vuitens de final, van caure contra la potent parella danesa formada per Daniel Lundgaard i Mads Muurholm Petersen per 21-14/ 18-21 / 21-15. 

En opinió d'Ernesto Garcia, seleccionador nacional, Carlos Piris ha demostrat en aquesta competició que té unes qualitats excepcionals i tot i la seva juventut (encara sub15) ha demostrat que està a l'alçada del millors jugadors de dobles del continent.