Portada > Notícies > PAU PUIG ACONSEGUEIX L'ACREDITACIÓ "SHUTTLE TIME" TRAINER

PAU PUIG ACONSEGUEIX L'ACREDITACIÓ "SHUTTLE TIME" TRAINER

06/04/2016

Pau Puig, tècnic i responsable de formacions de la Federació Catalana de Bàdminton va assistir al curs de formació "Shuttle Time" de la Federació Mundial de BàdminTon (BWF) que es va realitzar de l'1 al 3 d'Abril a Viena (Àustria).

El tècnic de la Federació Catalana va poder assistir al curs gràcies a una beca otorgada per la Federació Espanyola de Bàdminton i la Badminton Europe Confederation (BEC). 

Aquest curs estava enfocat al programa "Shuttle Time" que es la nova estructura de cursos de Monitoratge i Formacions de Profesorat de Educació Física que la Federació Espanyola vol implementar. 

A través d'un seguit de tasques els alumnes del curs demostraven les seves habilitats en el maneig formatiu i capacitats de transmetre feedback de forma que podien aconseguir el títol de monitor Shuttle Time, el títol de Tutor Shuttle Time (formador de monitors) o el títol de Trainer Shuttle Time (formador de tutors i monitors Shuttle Time). Aquest darrer és el que va aconseguir el Pau.

En el curs van participar 21 tècnics de fins a 12 països d tot Europa (Espanya, Suècia, Estonia, Georgia, Gibraltar, Israel, República Txeca, Letonia, Polonia, Estonia i Eslovaquia). El Curs va ser impartit per Jeroen Van Dijk (exjugador profesionar Holandès i actual responsable de desenvolupament i formació BEC.