Portada > Notícies > MARCOS BELLVER MEDALLA DE BRONZE AL CAMPIONAT D'ESPANYA S19

MARCOS BELLVER MEDALLA DE BRONZE AL CAMPIONAT D'ESPANYA S19

18/04/2016

El passat cap de setmana es va disputar a Osca el Campionat d'Espanya s19 que va contar amb una bona participació de jugadors Catalans. El resultat més destacat va ser la medalla de bronze aconseguida per Marcos Bellver (Bellaterra)) en Dobles masculí junt a Daniel Coleto (Palma).

Marcos Bellver i Dani Coleto van superar a quarts de final als jugadors de la Comunitat Valenciana José Luis Martín i Salvador Vallè i finalment van caure a les semifinals contra els a la postre campions Manuel Brea i Alejandro Nogueira (Galicia).

Entre els altres resultats destacats de la competició, Carlos Olivar (Granollers) va firmar uns grans quarts de final en Individual Masculí i Dobles Mixte juntament amb Nerea Sánchez. Als quarts de final van caure contra els finalistes Andrès Martín i Paula López (Madrid) de forma molt ajustada 21-19 al tercer set.

També van aconseguir arribar a quarts de final en Dobles Masculíl Bernat Amaya (Granollers) fent parella amb Pablo Alfayate (Madrid) i Guillem Avilès (Viladecans) amb Jesús Salso (Madrid).