Portada > Notícies > BONA ACTUACIÓ DELS JUGADORS CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT I SUB11 2016

BONA ACTUACIÓ DELS JUGADORS CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT I SUB11 2016

13/05/2016

Del 6 al 8 de maig es va disputar a Santander el Campionat d'Espanya Absolut i sub11 que va contar amb la participació de Jofre Comella (Hortons), Arnau Duran, Guillem Duran i Ariadna Gallardo (CESIB La Garriga) i Blanca Lucas, Marc Gallardo i Blai Ramírez (Granollers).

A la categoria Absoluta, Va destacar l'actuació de Blai Ramírez en Individual Masculí que va aconsseguir superar dues rondes i classificar-se per quarts de final on va caure amb Alejo Ibeas (Tecnun). També van aconseguir la classificació per quarts de final, la parella formada per Marc Gallardo i Blanca Lucas on van caure en tres ajustats sets contra Daniel Sanchez i Ana Peñas (IES La Orden i Pitiús). 

Guillem Duran i Blanca Lucas van superar la primer ronda a les modalitats d'Individual Masculí i Femení respectivament. No van tenir tanta sort Arnau Duran en Individual Masculí, Ariadna Gallardo i Guillem Duran en Dobles Mixte i Marc Gallardo i Arnau Duran en Dobles Masculí que van caure en durs enfrontametns a les primeres rondes.

A la categoria Sub11, va participar el jugador d'Hortons Jofre Comella, que va encuadrat al grup 7. Va aconsseguir vèncer el seu primer partit a Hugo Prieto (Pitius) i va caure al segon partit contra Hugo Lopez (A Estrada) quedant sense opcions de classificació per a la fase final.

Acompanyat l'expedició Catalana es van desplaçar els tècnics Francesc Jordana (CESIB La Garriga) i Pau Puig (Tècnic FECAB).

Paralelament, es va disputar el Campionat d'Espanya de Parabàdminton que no va contar amb la participació de cap jugador català.