Portada > Notícies > CONCENTRACIÓ INTERCTD A MADRID

CONCENTRACIÓ INTERCTD A MADRID

13/05/2016

Durant els dies 10 al 12 de maig s'ha portat a terme la Concentració InterCTD de la Federació Espanyola de Bàdminton al Centre d'Alt Rendiment de Madrid que ha contat amb la participació dels jugadors catalans Elena Andreu, Joan Monroy, Carlos Piris i Armand Rodríguez.

La concentració va contar amb la participació dels dos tècnics del Centre de Tecnificació de Catalunya Ben Caldwell i Pau Puig, que van poder treballar durant uns dies amb els tècnics dels Centres de Tecnificació participants (Galicia, País Basc i Balears), els tècnics del CARD de Madrid Fernando Rivas i Anderts Thompsen i el Seleccionador Nacional, Ernesto Garcia.

Aquesta concentració va aplegar als 16 millors jugadors dels 4 Centres de Tecnificació entre les categories sub13 i sub17 que van poder entrenar durant 3 dies a dobles sessió amb els jugadors interns del CARD així com gaudir de veure entrenar a la campiona del món Carolina Marín.

El contingut dels entrenaments va estar molt enfocat a la psicología de la competició i la introducció de diversos continguts táctics.