Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS SUBCAMPIONS D'ESPANYA SUB17

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS SUBCAMPIONS D'ESPANYA SUB17

31/05/2016

5 jugadors catalans van participar el passat cap de setmana al Campionat d'Espanya sub17 que es va disputar a Oviedo. Entre els resultats més destacats, la medalla de plata aconseguida per Joan Monroy i Carlos Piris al Dobles Masculí.

Els jugadors catalans que van prendre part a la competició van ser Elena Andreu, Armand Rodriguez, Guillem Pallarès, Joan Monroy i Carlos Piris.

a banda de la medalla de plata dels joves jugadors del Centre de Tecnificació (que també són actuals subcampions d'Espanya s15) cal destacar els quarts de final obtinguts per Armand Rodríguez, Joan Monroy i Elena Andreu a les modalitats individuals. Armand Rodríguez i Elena Andreu també van arribar a quarts de final en Dobles Mixte i Guillem Pallarès, fent parella amb Jaume Forteza (Palma) en Dobles Masculí.

Un cop finalitzada aquesta competició, ja només resta el Campionat d'Espanya s13 (A Corunya) i el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques s15 i s17 (Salamanca) per acabar la temproada de competicions nacionals.