Portada > Notícies > LA SELECCIÓ ESPANYOLA FINALITZA EN 25ª POSICIÓ AL MUNDIAL JUNIOR PER EQUIPS

LA SELECCIÓ ESPANYOLA FINALITZA EN 25ª POSICIÓ AL MUNDIAL JUNIOR PER EQUIPS

07/11/2016

Molt bona actuació del Combinat Nacional Júnior, que va contar amb la activa participació dels seus 3 integrants catalans, Cristina Poy, Àlex Alcalà i Carlos Piris

La selecció Espanyola va finalitzar segona del seu grup (F1), després de véncer a Noruega 3-2 i caure contra Indonesia per 1-4.

Al ser segons de grup, van jugar el Play-Off contra el segon classificat del grup F2, Suècia contra qui van caure 1-3. D'aquesta manera, la selecció Sueca va accedir a la disputa de les posicions 17 a 24, mentre que Espanya va disputar les posicions 25 a 32

En aquest darrer play-off, la selecció Espanyola va vèncer a Mèxic 3-0, a Portugal 3-2, i a la final del Play-Off a Australia 3-2, aconseguint la 25ª posició.

China va ser la gran vencedora de la competició, sense cedir ni un sol punt en tota la competició. Malasia es va fer amb el segon lloc d'un podi que van completar Japó i Tailandia al tercer lloc.

Dinamarca, va ser la millor selecció no asiàtica de la competció obtenint la 7ª posició (millor classificació històrica d'un país europeu en aquesta competició).

A partir del proper dimarts 8 de novembre s'inicia la Competició Individual, que també contarà amb la participació dels catalans Elena Andreu, Bernat Amaya i Armand Rodríguez.