Portada > Notícies > GRAN ACTUACIÓ D'ARNAU DURAN I MARC GALLARDO AL MÀSTER ABSOLUT DE HUESCA

GRAN ACTUACIÓ D'ARNAU DURAN I MARC GALLARDO AL MÀSTER ABSOLUT DE HUESCA

31/01/2017

Una bona representació d'esportistes catalans van prendre part el passat cap de setmana del Màster Absolut de Huesca. Entre ells va destacar Arnau Duran que va aconseguir dues medalles de bronze, a l'individual Masculí i al Dobles Masculí fent parella amb Marc Gallardo.

Duran, va superar la fase de grups en vèncer a Pablo Alfayate (3KAN) per 21-17 i 21-19 i a Alberto Ivorra (El Campello) per un doble 21-14 i ja a quarts de final es va desfer d'Alejandro Nogueira (A Estrada) per 21-19 i 21-9. Finalment va cedir per 13-21 i 13-21 contra millor jugador de la competició, Pablo Abian (IES La Orden).

A la categoria de dobles Masculí, va destacar l'actuació de la parella Gallardo/Duran, que van superar la fase de grups en vèncer a Juan Antonio Minguez i Iván Villanueva (Oviedo) per 21-17 i 21-13 i a Michael Jeynes i Louis Cameron Paul (Estella) per 21-10 i 21-3. A quarts de final van superar per un dobles 21-8 als també catalans Carlos Olivar i Guillem Avilés (Granollers) que van quallar una molt bona competició. Finalment i a semifinals, van caure de forma molt ajustada contra els guanyadors de la Competició Pablo Abian i Javier Abian (IES La Orden/Ibiza) per 15-21, 21-18 i 18-21.

Entre els esportistes catalans, també va destacar la medalla de plata obtinguda per Cristina Poy (Oviedo) que fent parella amb Claudia Leal, van caure a la final del dobles femení contra Patricia Perez i Nelly Iriberri (Estella).

A la competició, van participar jugadors dels Clubs de Canovelles, La Garriga, Granollers i Viladecans.