Portada > Notícies > EL BÀDMINTON BRILLA A LA CIUTAT DELS SOMNIS

EL BÀDMINTON BRILLA A LA CIUTAT DELS SOMNIS

15/01/2020

'La Ciutat dels Somnis' va ser el plat fort de les passades festes nadalenques a la Fira de Barcelona amb la presencia rellevant del Bàdminton. Un esdeveniment creat pels més petits que ja s'ha convertit en cita imprescindible de les festes de Nadal on la il·lusió es conjuga amb la pràctica saludable de l'esport.

Del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, prop de 35.000 visitants durant els set dies de celebració, institucions, organitzacions i associacions han donat a conéixer com es pot aconseguir un futur més sostenible mitjançant la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU.

El bàdminton va estar present entre més de un centenar d'activitats programades gràcies al suport i col·laboració de MGS Seguros. La Federació Espanyola de Bàdminton juntament amb la Federació Catalana de Bàdminton van treballar de la mà en la recreació d'un espai cridaner on la inclusió i el foment de l'esport entre els infants van ser els objectius principals. El bàdminton va compartir experiències amb els stands de la Fundació FC Barcelona, RCD Espanyola i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya en la oferta multiesportiva pels més petits.

Del 27 al 30 de diciembre y del 2 al 4 de enero, cerca de 35.000 visitantes durante los siete días de celebración, instituciones, organizaciones y asociaciones han dado a conocer cómo se puede conseguir un futuro más sostenible mediante la implementación de los Objetivos de Desarrollo Sostenible de la ONU.

Dues pistes de bàdminton i una diana de precisió col·locades a l'stand van provocar la incessant arribada de públic tant infantil com adult. Més de 1.000 asistents, entre ells persones en cadira de rodes degut a les característiques inclusives de les activitats plantejades, van gaudir d'una estona agradable en familia impregnant-se amb els valors del nostre esport com l'esforç, els respecte a l'adversari i la solidaritat mentres gaudien amb amics i familia.

La realització de sortejos diaris va brindar la possibilitat a molts assistents de fer-se amb premis especials tals com un pack de raquetes i volants o entrades per la propera gran cita del bàdminton internacional a la capital catalana; la disputa del Barcelona Spain Masters, prova del HSPB World Tour que tindrà lloc al CEM Olímpics de Vall d'Hebrón del 18 al 23 de febrer amb un cartell que podrà presumir d'algunes de les grans estrelles del rànquing mundial.