Portada > Notícies > Primeres figures avancen cap als quarts de final del Barcelona Spain Masters

Primeres figures avancen cap als quarts de final del Barcelona Spain Masters

20/02/2020

Des de primera hora del matí, el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron acollia les millors raquetes del torneig. Els jugadors saltaven a la pista envoltats d'escolars que omplien, en el torn de matí i tarda, les graderies animant als seus ídols.

En individual femení, l'espanyola Carolina Marín segueix el seu pas cap a quarts de final després de batre en dos sets al seu rival de Països Baixos Soraya De Visch Eijbergen. Com en el seu debut en la jornada d'ahir, el públic ha acompanyat a la local amb aplaudiments i vítores. En quarts de final, Marín s'enfrontarà a la jugadora tailandesa Phittayaporn Chaiwan, actual campiona de l'Iberdrola Internacional de Madrid 2019. D'altra banda, la jugadora del CAR de Sant Cugat Paula Molins queia derrotada davant la tailandesa Pornpawee Chochuwong [6].

L'individual masculí més destacat de la jornada ha estat el que enfrontava als companys francesos Thomas Rouxel i Presa Júnior Popov. Després d'una hora i vint minuts, Rouxel batia a Popov en aquesta primera vegada que s'enfronten en un torneig internacional: 20-22, 21-16 i 21-13. Mentrestant, el màxim favorit i actual campió del torneig Viktor Axelsen es desfeia del francès Brice Leverdez en dos sets, seguint així cap a la seva passada a la final.

Un dels partits de la jornada que ha tingut en suspens fins a l'últim moment al públic, ha estat el dobles masculí que enfrontava a una de les parelles favorites del torneig; Kim Astrup - Anders Skaarup Rasmussen (Dinamarca) contra els coreans Kim Gi Jung- Lee Yong Dae, estrelles referents del bàdminton mundial. Després de més d'una hora de partit, els danesos s'emportaven la victòria en els últims detalls del tercer set 21-19, 14-21 i 22-20. Molt disputat també la trobada entre els caps de sèrie Lee Yang - Wang Chi-*Lin (la Xina Taipei) i la parella anglesa Ben Lane - Siguin Vendy. Els de la Xina Taipei resolien la trobada per 22-20 i 21-17.

En la modalitat de dobles femení, les germanes Stoeva - Stoeva, campiones d'Europa a Huelva 2018, debutaven davant les índies Ashwini Ponnappa - Reddy N. Sikki sentenciant la seva trobada en dos sets. Un de les trobades més disputades de la jornada ho protagonitzaven les malàisies Chow Mei Kuan - Lee Meng Yean [4] i Vivian Hoo - Yap Cheng Wen. Finalment, la trobada se l'emportaven els caps de sèrie número 4 per 21-15, 12-21 i 21-16 davant els seus compatriota.

En la modalitat de dobles mixtos, el duo indi Pranaav Jerry Chopra - Reddy N. Sikki li plantava cara als cap de sèrie; els malaisis Goh Soon Huat - Lai Shevon Jemie: 21-16, 17-21 i 21-11. Per part seva, Yang Po-*Hsuan - Hu Ling Fang (la Xina Taipei) tallaven el passi a la següent ronda als alemanys Mark Lamsfuss - Isabel Herttrich [7]: 11-21, 21-17 i 21-15.

La jornada del divendres 21 s'iniciarà a partir de les 15.00h. Serà l'últim dia per a gaudir de la competició de manera gratuïta a través de les taquilles de la instal·lació. Durant el cap de setmana les entrades es podran obtenir a través d'El Corte Inglés. A més, es podrà seguir l'esdeveniment a Espanya a través de la retransmissió completa en directe de LaLigaSportTV, i les semifinals i finals també en Esport3 (TV3) i Teledeporte. El seguiment de resultats de tots els partits es pot realitzar a través de Badminton World Federation.

 


L'equip arbitral del Barcelona Spain Masters

 

L'equip arbitral del Barcelona Spain Masters 2020 està compost de jutges àrbitres i àrbitres de pista. El staff arbitral d'aquesta tercera edició del torneig consta de 19 professionals nacionals i internacionals.

La competició està liderada pels 4 jutges àrbitres provinents de Suïssa, Països Baixos, Portugal i Espanya. La seva funció és controlar el bon desenvolupament de la competició conforme a la normativa de la Badminton World Federation.

A més, la competició compta amb 15 àrbitres de pista provinents de 12 nacionalitats i 3 continents diferents (Àfrica, Àsia i Europa). En un partit, la seva funció és doble: d'una banda són els encarregats de controlar la trobada; i d'altra banda, com a jutge de servei, el control del servei dels jugadors i suport a l'àrbitre general. Compten també amb l'ajuda dels jutges de línia.

 

 Més info:

+ ÀLBUM FOTOS – Dia 3

ÀLBUM FOTOS – Equip arbitral del Barcelona Spain Masters

VÍDEO - Post-partit Saina Nehwal

VÍDEO - Post-partit Carolina Marín

VÍDEO - Highlights Dia 3