Portada > Notícies > PABLO ABIAN I NEREA IVORRA DESTAQUEN EN EL MÀSTER ABSOLUT DE GRANOLLERS

PABLO ABIAN I NEREA IVORRA DESTAQUEN EN EL MÀSTER ABSOLUT DE GRANOLLERS

06/02/2022

El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 5 i 6 de febrer, seu del Màster Absolut de Granollers 2022 on s'han citat més de 100 jugadors de la màxima categoria nacional. Destacant el doblet aconseguit per Pablo Abian (CB IES L'Ordre) i Nerea Ivorra (CB Beneixama) i el bon paper dels esportistes catalans que han sumat 3 medalles de plata i 5 bronzes.

En la modalitat d'Individual femení, el triomf ha estat per a Nerea Ivorra (CB Beneixama) que ha vençut en la final a Cristina Teruel (CB Huelva) per 21-15 i 21-7. Les altres semifinalistes han estat Elena Payá (CB El Campello) i Laura Álvarez (CB Oviedo).

En l'individual Masculí, Pablo Abian (CB IES L'Ordre) ha fet valer la seva papereta de favorit vencent en la final al local Carlos Piris (AE Granollers) que s'ha hagut de retirar de la final en els primers punts per indisposició. En semifinals, Abian ha superat al jugador català Alex Alcalá (CB Pitius) per 21-16 i 21-13, mentre que Piris ha fet el propi contra el seu company Joan Monroy (AE Granollers) 21-17 i 26-24.

En el dobles femení, la medalla d'or ha estat per a la parella formada per Nerea Ivorra i Claudia Leal (CB Beneixama i CB Drop Valencia) que han superat a Marta González i Rio Abril (AE Granollers i Ibiza BC) en la final per 21-10 i 21-9. Han aconseguit les semifinals Lara Lucas i Blanca Lucas (AE Granollers) i Laura Álvarez i Amaia Torralba (CB Oviedo i CB Belmecher).

En la modalitat de Dobles Masculí no s'ha pogut disputar la reedició de la final de Campionat d'Espanya 2021 a causa de la retirada de Carlos Piris. D'aquesta manera, els vencedors han estat els germans Pablo i Javier Abian (CB IES La Orden i Ibiza BC) i segons classificats Joan Monroy i Carlos Piris (AE Granollers). Fins a semifinals han arribat Pelayo Lucas Pinto i Adrián Álvarez (CB Oviedo) i Miguel Esteve i Adrián Oncina (CB Alicante i CB El Campello).

Finalment, en la modalitat de Dobles Mixtos, la parella formada per José Molares i Elena Lorenzo (CB A Estrada i CDE Jarama Hawks) s'ha emportat la medalla d'or superant en la final a Pelayo Lucas Pinto i Carlota Viejo (CB Oviedo) per 21-16 i 21-15. Semifinalistes han estat Abel Hernández i Elena Olmos (CB Bellaterra) i David Manzano i Blanca Lucas (CB Estella i AE Granollers).

 

Podeu consultar tots els resultats del Màster aquí. 

 

Aquest Màster ha estat organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton i l’Associació Granollers Esportiva juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), i el patrocini de Babolat per part de la Federació Catalana de Bàdminton i Iberdrola, Toyota, Loterias y apuestas del estado y Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.