Portada > Notícies > UN OR I DUES PLATES PELS CATALANS AL MÀSTER SUB15 I SUB19 D'ALFAJARÍN

UN OR I DUES PLATES PELS CATALANS AL MÀSTER SUB15 I SUB19 D'ALFAJARÍN

08/03/2022

El 5 i 6 de març es va disputar el Màster sub15 i sub19 d'Alfajarín que va comptar amb una gran representació d'esportistes catalans. Entre els resultats més destacats, Jofre Comella (Granollers) es va fer amb l'or al Dobles Masculí sub19 fent parella amb Marcos Garcia (Oviedo), i Hugo Ruz (Granollers) va aconseguir dues medalles de plata, a l'individual Masculí sub19 i al Dobles Mixtes sub19 amb la seva companya Marta González (Granollers). Fins a semifinals van arribar Aina Urgell (Bellaterra) al Dobles Femení sub19 fent parella amb Uxia Fernandez (CER Vigo), Noelia López (Granollers) a l'individual femení sub15 i la mateixa Noelia amb la seva parella Gloria Rodríguez (Granollers) al Dobles Femení sub15.

A la categoría sub15, van participar David Riba (Viladecans), Joan Callau, Iván Rubio i Erik Castañeda (INEF Lleida), Noelia López, Glòria Rodriguez, Núria Serra i Mariona Ying Muñoz, Magno Salas i Pol Abarca (Granollers)

A la categoria sub19, els participants van ser Marc Sanz i Pol Pla (Granollers), Aina Urgell (Bellaterra), Marta González, Diana Kosenkova, Hugo Ruz, Jofre Comella i Víctor Cañadas (Granollers).

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.