Portada > Notícies > IVÁN VALENZUELA I MARTA GONZÁLEZ CAMPIONS DE CATALUNYA

IVÁN VALENZUELA I MARTA GONZÁLEZ CAMPIONS DE CATALUNYA

11/04/2022

El passat dissabte 9 d'abril el Pavelló del Congost de Granollers acollia el Campionat de Catalunya Absolut, sots 17 i specialbàdminton. La ciutat de Granollers reunia els millors jugadors d'aquestes categories per definir els campions de Catalunya. Dels prop de 90 jugadors d'arreu de tota Catalunya que es van donar cita en aquesta data assenyalada, al final de la jornada es van disputar les finals que van deixar els següents campions.

A la categoria absoluta Marta González, va ser la campiona a l'individual femení i als dobles femení amb Aina Urgell de Bellaterra. Marc Gallardo de Granollers també es va proclamar campió en dues proves, als dobles masculí amb la seva parella Hugo Ruz de Granollers, i al dobles mixtes també amb la jugadora de Granollers Lara Lucas. El campió individual masculí va ser Iván Valenzuela de Granollers.

La categoria sots 17 va ser dominada pels jugadors granollerins Diana Kosenkova, Jofre Comella i Vicgor Cañadas. Diana Kosenkova aconseguia el triplet de medalles d'or en guanyar la medalla a l'individual femení, als dobles femení amb Silvia Muñoz de Granollers i al dobles mixtes amb Víctor Cañadas. Jofre Comella es proclamava campió a l'individual masculí i dobles masculí amb Victor Cañadas que d'aquesta manera obtenia també el doblet.

La categoria specialbàdminton es va disputar en una final directa on la vencedora i campiona va ser Ariadna Garcia de Granollers vencent en la seva final a Carlos Blanco de Canovelles.

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: