Portada > Notícies > PARTICIPACIÓ DELS ESPORTISTES CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB15

PARTICIPACIÓ DELS ESPORTISTES CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB15

07/12/2022

Els dies 2, 3 i 4 de desembre es va dur a terme el Campionat d'Espanya Sub15 a Huelva, on es va veure la representació Catalana per part dels nostres esportistes.

En la categoria d'IM,  Joan Callau (INEF LLEIDA) va guanyar a Magno Salas (GRANOLLERS) en dos ajustats sets 21-19, 21-18. Posteriorment en Joan va enfrontar-se al finalista Gonzalo Isabal (HUESCA) caient també en dos lluitats sets. Ivan Rubio (IINEF LLEIDA) va caure a 1ra ronda, mentre que Héctor Flores (VILADECANS) i David Riba (VILADECANS) van perdre a 3a ronda, aquest últim en un gran partit contra Alberto Martinez (LA UNIÓN) 21-18, 28-30 i 21-19. En el DM, les dues parelles d'Héctor Flores i David Riba, i Joan Callau i Simón Moraz (ALFAJARÍN), van caure a 2a ronda.

En la categoria d'IF, vam tenir una gran representació catalana per part de Glòria Rodríguez (GRANOLLERS), caient a 3a ronda contra la semifinalista Carmen Carro (VALONSADERO), i destacant els quarts de final que va assolir Noelia López (GRANOLLERS) contra un altre semifinalista, Sofía García (PITIUS). En el dobles femení, la parella formada per les dues jugadores va caure a 1a ronda en dos lluitats sets.

Finalment, una llàstima les baixes de Pol Abarca (GRANOLLERS) i Erik Castañeda (INEF LLEIDA), que a última hora es van haver de retirar de la competició.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.