Portada > Notícies > TOP MÀSTER ABSOLUT GRANOLLERS

TOP MÀSTER ABSOLUT GRANOLLERS

17/02/2023

L’Associació Granollers Esportiva, la Federació Catalana de Bàdminton i la Federació Espanyola de Bàdminton són els organitzadors del TOP Màster Absolut, que es realitzarà els dies 18 i 19 de febrer de 2023, al Pavelló Municipal de Granollers.

El Top Màster és una de les proves de màxim nivell dintre del calendari nacional amb una dotació de 1400€ en premis, on participaran els millors jugadors de tot l’estat de la categoria Absoluta. Entre els participants hi haurà jugadors d’Aragó, Astúries, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galicia, Castilla La Mancha , Navarra, Andalusia i Catalunya.

El dia 18 s’iniciarà la competició a les 9:30 h del matí i la jornada s’allargarà fins prop de les 18:30h.
El dia 19 es disputaran totes les semifinals i finals de 9:00 h a 13:00 h.

Aquest Màster ha estat organitzat per l’Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton, juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Va unir de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), i el patrocini de Babolat per part de la Federació Catalana de Bàdminton i Iberdrola, Toyota, Loterias y apuestas del estado y Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.