Portada > Notícies > MÀSTER n3 Sub 15 I Sub 19 '' X MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SÁNCHEZ''

MÀSTER n3 Sub 15 I Sub 19 '' X MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SÁNCHEZ''

05/10/2023

L'Associació Granollers Esportiva, la Federació Catalana de Bàdminton i la Federació Espanyola de Bàdminton són els organitzadors de Màster n3 Sub 15 i Sub 19 “Memorial Guadalupe Burgos Sánchez” que es realitzarà els dies 7 i 8 d'octubre de 2023,al Pavelló Municipal del Congost de Granollers, on participaran alguns dels millors jugadors de tot l'estat en els categories sub 15 i sub 19. Entre els participants, hi haurà jugadors d'Aragó, Astúries, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Illes Balears, Castella i Lleó, Navarra, Múrcia, Andalusia i Catalunya.

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Bàdminton, va acordar l'any 2014 que aquest Torneig porti el nom de ''Guadalupe Burgos Sánchez'', en reconeixement al seu gran lliurament i dedicació al bàdminton català i especialment als nens i joves que practiquen el nostre esport.

El dia 7 s'iniciarà la competició a les 9:30h i la jornada s'allargarà fins a les 20:00h.

El dia 8 es disputaran totes les semifinals i finals de 9:00h a 13:00h

L'entrada a la competició és gratuïta i igual que els últims anys, i gràcies a l'acord amb la Federació Espanyola de Bàdminton, tots els beneficis de la competició seran donats a la Fundació Josep Carreras per a la lluita contra la leucèmia.

Aquest torneig compte amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Va unir de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consell Superior d'Esports (CSD) i el patrocini de BABOLAT i Iberdrola, Loterias y apuestas del estado i YONEX com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.