Portada > Notícies > BLANES ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LES CATEGORIES SUB 19, SUB 13 I SUB 9

BLANES ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE LES CATEGORIES SUB 19, SUB 13 I SUB 9

26/10/2023

El passat dissabte 21 d'octubre es va tancar el cicle de Campionats de Catalunya de la present temporada amb la disputa de les categories sub 19, sub 13 i sub 9 a la Ciutat Esportiva de Blanes.

A la categoria sub 19, destaquen els doblets aconseguits pels granollerins Diana Kosenkova i Jofre Comella. Diana Kosenkova va obtenir l'or a l'individual femení i als dobles femenins amb la seva companya Silvia Muñoz de Granollers. Jofre Comella també aconseguia l'or a l'individual masculí i als dobles mixtes amb la granollerina Mariona Ying Muñoz. Als dobles masculins els vencedors van ser Bryan Danilo Rincón i Pol Vilar també de Granollers.

La categoria sub 13 també va ser dominada per jugadors de Granollers. Els grans protagonistes de la jornada van ser els granollerins Magno Salas i Berta Abarca. Magno Salas i Berta Abarca van guanyar les 3 finals, junts com a parella es van emportar els dobles mixtos i els individuals. Els dobles masculins Magno guanyava amb la seva parella Nil Levia de Granollers i als dobles femenins Berta i la lleidatana Ivet Gardeñes guanyaven l'or.

També es va jugar la categoria sub 9, amb els més petits del bàdminton català. La vencedora de l'individual femení va ser Laia Garrell de Granollers i el vencedor a l'individual masculí va ser Joel Hernando de Lliçà de Vall. Als dobles masculins Joel repetia triomf amb la seva parella Alex Deheesa de Lliçà de Vall.

 

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: