Portada > Notícies > TOP Máster n2 sub 13 y sub 17-Canovelles

TOP Máster n2 sub 13 y sub 17-Canovelles

18/09/2024

El Club Bàdminton Canovelles, la Federació Catalana de Bàdminton i la Federació Espanyola de Bàdminton són els organitzadors de TOP Màster (n2) sub 13 i sub 17-Canovelles que es disputarà els dies 21 i 22 de setembre de 2024, en el Pavelló Tagamanent de Canovelles.

A la competició participaran alguns dels millors jugadors de tot l'estat en les categories sub 13 i sub 17, puntuables per al rànquing nacional. Entre els participants, hi haurà jugadors d'Aragó, Astúries, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, illes Balears, Castella i Lleó, Navarra, Múrcia, Andalusia i Catalunya. En total hi ha 123 jugadors inscrits, i on s'espera la participació dels millors jugadors nacionals de la categoria.

El dia 21 s'iniciarà la competició a les 9:30h i la jornada s'allargarà fins a les 20:00h; el dia 22 es disputaran totes les semifinals i finals de 9:00h a 13:00h.
L'entrada a la competició és gratuïta i igual que els últims anys.

Aquest Torneig compte amb la col·laboració de l'Ajuntament de Canovelles, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), el patrocini de Babolat i; Iberdrola, Loterías y Apuestas del Estado i Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton i Bocabulari clínica dental com a nou patrocinador del Club Bàdminton Canovelles.