Portada > Notícies > Èxit Competitiu en el Top Màster Sub13 i Sub17 de Canovelles

Èxit Competitiu en el Top Màster Sub13 i Sub17 de Canovelles

23/09/2024

El Pavelló Tagamanent de Canovelles ha estat durant els dies 21 i 22 de setembre, seu del Top Màster (n2) de Canovelles on s'han citat algunes de les millors raquetes nacionals de les categories sub13 i sub17. Més de 120 jugadors provinents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, illes Balears, Regió de Múrcia, País Basc, Navarra, La Rioja, Castella-la Manxa, Illes Canàries i Catalunya han lluitat pels diversos títols en joc.

En la categoria Sub17, Miguel Paya (El Campello) es va alçar amb la victòria en individual masculí en vèncer a Gonzalo Isabal (Osca) per 21-8, 21-16. En la categoria individual femenina, Polina Prykhodko (Leganés) es va imposar en una ajustada final a Noelia López (Granollers) amb un marcador de 21-17, 22-20.

En la modalitat de dobles masculí, la parella formada per Gonzalo Isabal (Osca) i Alex Tur (És Vedrà) va aconseguir la medalla d'or després de vèncer a Carlos Dueñas i Yago García (Burgos i Oviedo) per 21-19, 21-14. En dobles femení, Polina Prykhodko va aconseguir el seu segon triomf del torneig al costat de Blanca Cantó (Leganés i Belmecher), derrotant a Noelia López i Gloria Rodríguez (Granollers) per 22-20, 21-14.
Finalment, en els dobles mixtos, la victòria va ser per a la parella formada per Hugo Sanz i Blanca Cantó (Valonsadero i Belmecher), els qui van superar a Alberto Martínez i Alba Moriel (La Unió i Benalmàdena) per 21-17, 22-20.


En la categoria Sub13, Demetrio Pinto (Zamora) es va proclamar campió en individual masculí en vèncer a Pedro Jesús Carmona (Arjonilla) per 21-17, 19-21, 21-17. En individual femení, Cristina Martínez (Guadalajara) va aconseguir imposar-se a Emma Nievedes (Alfajarín) en una renyida trobada que es va decidir en tres sets, 18-21, 21-15, 21-17.

En dobles masculí, Pablo Lloreda i Fernando Pérez (Rute) van conquistar el títol després de vèncer a Carlos Fernández i Álvaro Gómez (CIDE i C.E.R. Vigo) amb un sòlid 21-13, 21-18. En dobles femení, Jimena Caballero i Blanca Porras (Rute) es van emportar l'or en superar a Carla Borque i Lucía Pérez (Alfajarín i Lardero) per 22-24, 21-17, 21-14. 

Finalment, en la modalitat de dobles mixtos, Pedro Jesús Carmona i Marta Chillaron (Arjonilla) van aconseguir una gran victòria després de remuntar davant Demetrio Pinto i Cristina Martínez amb un marcador final de 13-21, 21-17, 21-19.


L'esdeveniment va ser organitzat pel Club Bàdminton Canovelles en col·laboració amb la Federació Catalana de Bàdminton i la Federació Espanyola de Bàdminton, comptant amb el suport del Ajuntament de Canovelles, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Consejo Superior de Deportes (CSD).
A més, el torneig ha disposat de el patrocini de Babolat per part de la Federació Catalana de Bàdminton, així com d'Iberdrola, Loterías y Apuestas del Estado i Yonex, patrocinadors principals de la Federación Espanyola de Bàdminton.
Aquest Top Màster ha destacat per l'alt nivell competitiu dels jugadors i l'excel·lent organització, reafirmant a Canovelles com un punt clau en el calendari del bàdminton nacional.