Portada > Notícies > MAGNO SALAS I NÚRIA SERRA PROTAGONISTES DEL MÀSTER Sub15 I Sub19 DE GRANOLLERS “MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SÁNCHEZ”.

MAGNO SALAS I NÚRIA SERRA PROTAGONISTES DEL MÀSTER Sub15 I Sub19 DE GRANOLLERS “MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SÁNCHEZ”.

07/10/2024

El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 5 i 6 d'octubre, seu del Top Màster de Granollers on s'han citat algunes de les millors raquetes nacionals de les categories sub15 i sub19. Més de 130 jugadors provinents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Illes Balears, Regió de Múrcia, País Basc i Catalunya han lluitat pels diversos títols en joc.

En el Màster Sub19, victòria del jugador Adrian Rodriguez (As Neves) sobre Gonzalo Isabal (Huesca) en individual masculí per un ajustat 21-16,17-21 i 21-13 e Ana Nóvoa (Athlos) sobre Ángela Jiménez (La Union). Triomf en el Dobles Masculí on Alejandro Gállego i Gonzalo Isabal (Huesca) vencien a Quique Gil i Alejandro Yaycarov(Drop Valencia i CIDE) per un doble 21-16. En el Dobles Femení Sara Del Castillo i Ines Poncela (San Amaro) vencien a les jugadores locals Noelia López i Gloria Rodríguez (Granollers) per un 13-21,21-14 i 21-10; en els dobles mixtos victòria per a Quique Gil i Sara Saez (Drop València) sobre Alejandro Valdes i Laura Garijo (Astures i Oviedo) per 16-21,21-19,21-13.

En la categoria sub15, victòria del jugador local Magno Salas (Granollers) en Individual Masculí sobre el jugador Hugo Gállego (Huesca) per 21-12 i 21-14, en Individual Femení victòria també de la jugadora local Núria Serra (Granollers) sobre Sara Arenas (Volant Rute) en una gran final que es va decidir per un 21-12 i 21-13. En el Dobles Masculí Magno Salas aconsegueix el seu segon or al costat del seu company Eric Domínguez (Granollers) van aconseguir el triomf davant Hugo Gállego i Jorge Royo (Huesca). En Dobles Femení Nuria Serra torna a penjar-se l’or al costat de Mariona Ying Muñoz (Granollers) en una final que no es disputa per la lesió de Xulia Otero en la semifinal que feia parella amb Maia Freire (San Amaro i As Neves). En el Dobles mixtes Feliu Terol i Martina Molina (Xàtiva)) van superar a German Ripoll i Flavia Bocica (Teulada) per un ajustat 22-20 i 21-18.

Tots els beneficis d'aquesta competició seran donats a la Fundació Josep Carreras per a ajudar en la seva lluita contra la Leucèmia.

Aquest Màster ha estat organitzat per la Associació Granollers Esportiva juntament amb la Federació Catalana de Bàdminton, la Federació Española de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), i el patrocini de Babolat per part de la Federació Catalana de Bàdminton i Iberdrola, Loterías y Apuestas del Estado i Yonex com a patrocinadors principals de la Federació Española de Bàdminton.

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.aquí.