Portada > Notícies

Notícies

  1. 11/05/2023
    El jugador català Jofre Comella i el tècnic Pau Puig van ser convocats per la Federació Espanyola a la concentració de seleccions nacionals sub17 i sub19 que es va dur a terme del 4 al 7 de maig al CAR Joaquín Blume de Madrid.
  2. 09/05/2023
    El passat 6 i 7 de maig de 2023 el pavelló municipal del Tagament de Canovelles va ser la seu de la setena prova del circuit català. Un total de 207 jugadors es van donar cita a la prova del circuit català amb jugadors d'arreu de tota Catalunya i també de Menorca. A la categoria "A" absoluta Hugo Ruz (Granollers) guanyava a l'individual masculí i els dobles mixtos amb Marta González (Granollers). Marta repetia també el triomf als dobles amb Aina Urgell (Bellaterra). Els guanyadors als dobles masculins van ser Pol Altimira (Granollers) i Víctor Cañadas (Granollers).
  3. 08/05/2023
    Esportistes de l'Universitat Internacional de Catalunya, Univeritat Politècnica de Catalunya i Universitat de Girona van participar al Campionat d'Espanya Universitari, que es va disputar entre el 30 d'abril i 1 de maig a Valladolid. Entre els resultats més destacats, els quarts de final en Individual femení per part d'Elena Olmos (UdG) i quarts de final en individual masculí per part de Simon Cognet (UIC) i Iván Valenzuela (UPC).
  4. 05/05/2023
    Aquest pròxim diumenge 28 de maig, es tornarà a fer la jornada de Dona i Bàdminton, on noies i dones de tot Catalunya gaudeixen de sessions d'entrenament, un dinar totes juntes, i una xerrada sobre nutrició esportiva amb una convidada.
  5. 02/05/2023
    L'Associació Esportiva Vall d'Aran organitzava de nou la prova del Circuit Català al Palau d'Esports de Vielha. Com sempre l'hospitalitat dels aranesos va portar jugadors d'arreu de tota Catalunya que van gaudir de l'entorn i la familiaritat de la prova. Entre els vencedors de la competició cal destacar a Sergio Rodriguez (Lliçà de Vall) que es va fer amb l'individual masculí A-B i el dobles masculí A-B amb la seva parella Xavier Sesat (Canovelles). Yolanda Tomàs (Lliçà de Vall) i Eduard Mateos (Independent) es van imposar als dobles mixtes.
  6. 26/04/2023
    La Federació Catalana de bàdminton s'ha adherit a la campanya en defensa de l'ús de la llengua catalana al món de l'esport. Promoguda
  7. 26/04/2023
    El passat 22 d'abril es va celebrar la 5a prova del Circuit Català a Platja d'Aro. La prova va reunir a 169 jugadors d'arreu de tota Catalunya en una sola jornada. A la categoria TTR Absolut es van imposar Killian Emilie (Roda de Ter) i Diana Kosenkova (Granollers) als individuals. Diana Kosenkova repetia triomf als dobles femenins amb la seva parella Cristian Gutierrez (Granollers) v i el dobles masculí el triomf va ser per Juan Carlos Vinagre (Platja d'Aro) i Joel Montoro (La Garriga), aquest darrer repetia el triomf amb Teresa Barbera (La Garriga) als dobles mixtos.
  8. 25/04/2023
    Aquest passat cap de setmana 22 i 23 d'abril, es va celebrar el Màster Nacional de Montilla sub13 i sub17, on els esportistes catalans van assolir fins a 3 medalles.
  9. 20/04/2023
    Aquest passat cap de setmana, 15 i 16 d'abril, es va dur a terme el Curs de Monitor Shuttle Time a Lliçà de Vall.
  10. 18/04/2023
    El cap de setmana del 15 i 16 d'abril, es va disputar la última Màniga de la Lliga Nacional de Primera Or a Granollers i Primera Plata a Cartagena. Després de la disputa de les 3 últimes jornades, l'equip de Granollers va aconseguir la permanència a Primera Or, malauradament l'equip de Bellaterra no va poder aconseguir la salvació a Primera Plata. Granollers va tancar aquesta última màniga amb 2 victòries contra Alicante Intercity (4-3) i UD Ibiza-Bádminton Pitius (6-1) i una derrota contra Mercapinturas Almería (2-5). Precisament Alicante Intercity va quedar campió i UD Ibiza - Bádminton Pitius sots-campió de lliga i per tant aconsegueixen l'ascens a Divisió d'Honor. Les places de descens les ocupen Mercapinturas Almería i CB Palma. Bellaterra per la seva banda, va tancar la temporada amb 1 victòria contra Astures (5-2) i 2 derrotes contra Cartagena (1-6) i San Fernando Valencia B (2-5). Les places d'Ascens a Primera Or han estat per Shuttle La Nucía i Cartagena, les de descens a Primera Bronze per Bellaterra i Rinconada-Sevilla B.
Anterior Pàgina 13 de 151 Següent