Portada > Notícies

Notícies

  1. 12/04/2023
    El passat dijous 6 d'abril, es va dur a terme la primera jornada del Se Busca Campeón a Granollers.
  2. 04/04/2023
    Prop de 110 jugadors es van donar cita el passat dissabte 1 d'abril a les instal·lacions de l'INEFC de Lleida per disputar la 4a Prova del Circuit Català. A la categoria absoluta, Marc Villanueva (Viladecans) va vèncer a l'individual masculí i Cristian Roig (Osca) a l'individual femení. Els vencedors dels dobles masculins van ser Marc Lacasa (INEF Lleida) i Roger Martín (INEF Lleida), les vencedores dels dobles femenins van ser Frida Donate (Viladecans) i Sara Quenguán (Viladecans) i la parella vencedora dels dobles mixtos van ser Marc Villanueva (Viladecans) i Nora Lacalle (Viladecans)
  3. 04/04/2023
    El passat cap de setmana 2 d'abril es va realitzar a Granollers un curs de Match Control homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton. El curs va ser dirigit pel tècnic Eduard Mateos i va comptar amb un total de 6 inscrits.
  4. 30/03/2023
    Durant els dies 20 a 24 de març, la Federació Catalana de Bàdminton va rebre la visita del tècnic internacional Benjamin Caldwell que va venir per donar un reforç al programa d'alt rendiment i tecnificació de la Federació Catalana de Bàdminton.
  5. 28/03/2023
    L'Associació Granollers Esportiva es va desplaçar aquest cap de ssetmana a Estella (Navarra) per disputar la 3era màniga de la Lliga Nacional de Primera Or; el Club Bàdminton Bellaterra per la seva banda es va desplaçar a Gigón per disputar la Lliga Nacional de Primera Plata. Després de la disputa de les jornades 6, 7 i 8, cap dels dos clubs va poder sumar cap victòria i ambdós es jugaran les opcions de salvació a les últimes tres jornades.
  6. 21/03/2023
    El passat dissabte 18 de març el pavelló del congost de Granollers va ser la seu de la darrera jornada de la lliga catalana de clubs. En aquesta jornada es jugaven les fases finals de la lliga. L'equip del Granollers B, que defensava el títol aconseguit la temporada anterior, amb una fase de grups molt controlada arribava a la final enfrontant-se a l'equip de Granollers F, amb un resultat ajustat de 4-3 per poc el deixa fora de la final. Per l'altra banda del quadre l'equip de Viladecans vencia a l'equip de Lliçà de Vall per un contundent 6-1. En aquesta final es trobaven per primera vegada l'equip de Viladecans i Granollers, la final es va decantar pels granollerins per un 5-2. Els millors classificats de la lliga tindran l'oportunitat de participar la Fase d'Ascens a la Primera Nacional.
  7. 20/03/2023
    Del 17 al 19 de març es va disputar a Oviedo l'IBERDROLA Spanish Junior Open 2023 a Oviedo que va comptar amb la participació d'esportistes de l'Associació Granollers Esportiva i el Club Bàdminton Bellaterra i on va destacar Jofre Comella aconseguint el bronze a la modalitat de Dobles Mixtes.
  8. 14/03/2023
    Aquest passat diumenge 12 de març, es va disputar a la ciutat de Granollers el Campionat de Catalunya Absolut i sub15 de 2023.
  9. 14/03/2023
    El pròxim 23 de març la Federació Catalana de Bàdminton organitzarà una sessió de formació tècnica per a entrenadors amb Ben Caldwell, va ser entrenador del centre de tecnificació de la federació i els darrers anys ha estat com a entrenador del centre de entrenament de la Federació Alemanya de Bàdminton a la ciutat d’Hamburg.
  10. 13/03/2023
    Els jugadors de Granollers dominen el medaller del Campionat de Catalunya Absolut i sots 15. El passat diumenge 12 de març el pavelló del congost de Granollers acollia el Campionat de Catalunya absolut i sots 15, més de 80 jugadors es donaven cita a la seu granollerina per conèixer els primers campions de Catalunya del 2023.
Anterior Pàgina 14 de 151 Següent