Portada > Notícies

Notícies

  1. 13/02/2023
    El passat dissabte 11 de febrer un total de 222 jugadors es van donar cita a la ciutat esportiva de Blanes per la segona prova del circuit català. Molts d'aquests jugadors d'arreu de tota Catalunya i també d'altres zones com la Comunitat Valenciana, Aragó, Madrid i Canàries. La prova que s va organitzar en una sola jornada comptava amb algunes categories TOP TTR i va arribar a la disputa de 320 partits al llarg del dia. Destacar els vencedors a la categoria Absoluta A, Víctor Cañadas (Granollers) guanyador de l'individual masculí i Marian Solano (Osca) a l'individual femení. Als dobles masculins els vencedors van ser Alberto Yacomar Cabrera i Luis Miguel Fuentes (Lanzarote), als dobles femenins les guanyadores Irene Rodríguez i María José Rodríguez (Lanzarote) i els dobles mixtos se'ls emportaven Luis Miguel Fuentes i María José Rodríguez (Lanzarote).
  2. 06/02/2023
    Del 3 al 5 de febrer es va disputar l'ANDALUSIAN Benalmádena Spanish U15 Open 2023 que va comptar amb la participació de 6 esportistes catalans i on va destacar Noelia López (Granollers), aconseguint una medalla de bronze en Individual Femení i una de plata en Dobles Femení amb Glòria Rodríguez (Granollers).
  3. 06/02/2023
    El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 4 i 5 de febrer, seu del Màster Absolut (n4) de Granollers 2023 on s'han citat més de 80 jugadors de la màxima categoria nacional. Destacant el doblet aconseguit per Fran Olivares (Ibi) i Elena Lorenzo (Drop Valencia).
  4. 31/01/2023
    Del 27 al 29 de gener es va disputar el Swedish Junior 2023 a Uppsala (Suècia) i va comptar amb la participació dels esportistes catalans Jofre Comella, Pau Gómez i Èric Gómez acompanyats del tècnic Pau Puig.
  5. 31/01/2023
    Els clubs de Granollers (Primera Or) i Bellaterra (Primera Plata) van iniciar aquest cap de setmana la disputa de la Lliga Nacional de Clubs a Almeria i Rinconada respectivament. Granollers va tancar la primera màniga amb un balanç de 1 victòria contra CB As Neves (5-2) i 1 derrota contra CB Athlos (3-4); mentre que Bellaterra no va poder sumar cap victòria després de dues ajustades derrotes per 3-4 contra AD Cura Mora i CB Shuttle La Nucía.
  6. 30/01/2023
    El passat dissabte 28 de gener Roda de Ter donava el tret de sortida amb el primer Circuit Català de la temporada 2023. Més de 110 jugadors es donaven cita al Pavelló Municipal d'Esports repartits entre totes les categories. Els vencedors als individuals van ser Joel Montoro (La Garriga) al masculí A i Carmen Delgado (El Corredor) al femení B. Als dobles masculins Joel Montoro repetia triomf amb la seva parella Juan Carlos Vinagre (Platja d'Aro). Les vencedores dels dobles femenins van ser Aurora Pujols (Roda de Ter) i Georgina Verdaguer (Roda de Ter) i els dobles mixtos els vencedors van ser Joffre López (Platja d'Aro) i Gloria Latorre (Collado Villalba).
  7. 23/01/2023
    El passat dissabte, 21 de gener de 2023, el Pavelló Municipal d'Esports Santa Maria del Mar acollia 1a jornada de la Lliga Catalana de Clubs a Coma-ruga (El Vendrell). Aquesta jornada donava el tret de sortida a la Lliga Catalana de Clubs i després de jugar les 3 primeres rondes de la fase de grups deixava com a líders del Grup A empatats a 6 punts a GRANOLLERS B, CANOVELLES i OSCA C, al Grup B EL VENDRELL A se situava líder en solitari amb 9 punts. La propera jornada es jugarà el 25 de febrer a Granollers al Pavelló del Congost i definirà la fase final de la lliga.
  8. 28/12/2022
    Podeu consultar la darrera actualització del rànquing al finalitzar la temporada 2022. Iván Valenzuela de Granollers i Marta González són els números 1 a la categoria A finalitzada la temporada 2022.
  9. 28/12/2022
    El pavelló del congost de Granollers va ser la seu de la darrera competició de la temporada. El TTR de Nadal va reunir 130 jugadors d'arreu de tota Catalunya i també jugadors de Balears, Aragó i València. Els vencedors a la categoria absoluta van ser Carlos Piris (Granollers) i Marina Solano (Osca) als individuals. Marina Solano va repetir el triomf als dobles femení amb Lara Lucas (Granollers) que també es va imposar als dobles mixtos amb Iván Valenzuela (Granollers). Els vencedors dels dobles masculins van ser Marc Cardona (Pitius) i Ricardo Rettig (Portmany).
  10. 24/12/2022
    L'equip de la Federació Catalana de Bàdminton us desitja a tots un Bon Nadal i una feliç entrada d'any 2023.
Anterior Pàgina 16 de 151 Següent