Portada > Notícies

Notícies

  1. 21/11/2022
    El passat dissabte 19 i diumenge 20 de novembre el pavelló del congost de Granollers va ser la seu de la 17a prova del Circuit Català. Prop de 170 jugadors es van citar a la ciutat de Granollers on els vencedors de la categoria absoluta van ser, Iván Valenzuela (Granollers) a l'individual masculí i Elena Olmos (Bellaterra) a l'individual femení. A la modalitat dels dobles masculins Iván Valenzuela que repetia triomf amb la seva parella Sergi Alcalà (Granollers). Als dobles mixtos, Elena Olmos repetia el triomf amb Abel Hernández (Bellaterra) i als dobles femenins les vencedores van ser Teresa Barbera i Georgina Montes (La Garriga).
  2. 17/11/2022
    Els dos esportistes granollerins han estat novament convocats amb el combinat nacional que disputarà la fase de classificació pel Campionat d'Europa per equips Mixt que es disputarà a Oberkirch (Suïssa) del 15 al 18 de desembre.
  3. 14/11/2022
    De l'11 al 13 de novembre es va disputar a Villanueva de la Vera (Càceres) el Campionat d'Espanya sub17 on va destacar l'actuació de l'esportista català Jofre Comella (Granollers) que es va fer amb la tercera posició tant en Individual Masculí com en Dobles Mixtes.
  4. 07/11/2022
    Prop de 160 jugadors es van donar cita el passat 5 de novembre al pavelló de l'INEF de Lleida. La ciutat lleidatana que acollia la setzena prova del Circuit Català amb una gran participació de jugadors de tota Catalunya i també d'Aragó i Navarra. A la categoria TTR Absolut es van imposar Mihir Palande (Bellaterra) i Mar Casanovas (INEF Lleida) als individuals. Mar Casanovas va repetir triomf als dobles femení amb Marina Garcia (INEF Lleida). El dobles masculí Mihir Palande també repetia el triomf amb David Manzano (Estella) i als dobles mixtos els vencedors van ser Jaume Gallardo i Laëtitia Louessard (Terrassa).
  5. 02/11/2022
    EL Club Esportiu Olímpic Mar Bella busca tècnic de bàdminton per un dels sues grups. Entra a la notícia per veure els detalls. Interessats podeu contactar amb Georgina Salanqueda, enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al 932 210 676.
  6. 02/11/2022
    Els dies 29 i 30 d'octubre es va disputar a Huelva el Top Màster (n2) sub15 y sub19, última prova nacional de rellevància prèvia als Campionats d'Espanya de les diferents categories que es disputaran entre els mesos de novembre i desembre. Entre els participants catalans, destacar l'actuació de Marta González (Granollers) que va obtenir la medalla d'or al dobles femení sub19 i la medalla de plata a l'individual femení sub19.
  7. 25/10/2022
    Finalitza a Santander la XVIII Concentració InterCTD que s'ha dut a terme entre els dies 20 i 23 d'octubre i que ha comptat amb la participació de l'esportista del Centre de Tecnificació de Catalunya Noelia López i el tècnic Pau Puig.
  8. 24/10/2022
    El Pavelló del Tagamanent va ser la seu de la quinzena prova del circuit català el diumenge 23 d'octubre. El municipi de Canovelles acollia una multitudinària prova que reunia 175 jugadors d'arreu de tota Catalunya i d'arreu de tota Espanya. Amb la participació de jugadors Catalans cal sumar la de jugadors de València, Balears, Aragó i Madrid. Destacar el vencedor de la categoria absoluta "A", Mihir Palande (Bellaterra) va vèncer a l'individual masculí i Marta González (Granollers) a l'individual femení. Els vencedors dels dobles masculins van ser Sergi Alcalà i Iván Valenzuela (Granollers), els dobles femenins les vencedores van ser Sheila Domínguez (Vilafranca) i Sara Castro (El Vendrell) i als dobles mixtos els vencedors van ser Fran Olivares (IBI) i Elena Lorenzo (Jarama Hawks).
  9. 24/10/2022
    El passat dissabte 22 d'octubre la Ciutat Esportiva de Blanes va acollir la primera jornada de dona i bàdminton organitzada a Catalunya. La jornada va ser tot un èxit de participació omplint el límit de participació de 28 jugadores. Les sessions tècniques van ser dirigides per les entrenadores Sheila Domínguez, Sara Castro, Elena Olmos i Berta Gascón. A més, es va convidar amb Marta González jugadora del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat que va parlar sobre l'alt rendiment esportiu i quins passos cal seguir a la carrera esportiva per arribar al centre d'alt rendiment.
  10. 20/10/2022
    El 15 i 16 d'octubre, Oviedo va acollir el TOP Màster n2 sub-13 i sub-17 d'Astúries, on es va comptar amb la participació dels jugadors i jugadores catalanes de Granollers.
Anterior Pàgina 18 de 151 Següent