Portada > Notícies

Notícies

  1. 14/03/2022
    El passat dissabte 12 de març el pavelló del congost de Granollers va ser la seu de la darrera jornada de la lliga catalana de clubs. En aquesta jornada es jugaven les fases finals de la lliga. L'equip del INEF de Lleida arribava amb pas ferm a la final de la lliga després de vencer a les semifinals a l'equip d'Alfajarin per un contundent 6-1. Per l'altra banda del quadre Granollers vencia en un ajustat 4-3 al CESIB La Garriga. En aquesta final es trobaven per primera vegada l'equip de l'INEF de Lleida i el de Granollers i la final es va decantar pels granollerins per un 5-2 davant de l'equip lleidatà. Els millors classificats de la lliga tindran l'oportunitat de jugar la Fase d'Ascens a la Primera Nacional.
  2. 08/03/2022
    El 5 i 6 de març es va disputar el Màster sub15 i sub19 d'Alfajarín que va comptar amb una gran representació d'esportistes catalans. Entre els resultats més destacats, Jofre Comella (Granollers) es va fer amb l'or al Dobles Masculí sub19 fent parella amb Marcos Garcia (Oviedo), i Hugo Ruz (Granollers) va aconseguir dues medalles de plata, a l'individual Masculí sub19 i al Dobles Mixtes sub19 amb la seva companya Marta González (Granollers). Fins a semifinals van arribar Aina Urgell (Bellaterra) al Dobles Femení sub19 fent parella amb Uxia Fernandez (CER Vigo), Noelia López (Granollers) a l'individual femení sub15 i la mateixa Noelia amb la seva parella Gloria Rodríguez (Granollers) al Dobles Femení sub15.
  3. 06/03/2022
    El pavelló de Vilanova del Vallès ha estat la seu de la 4a jornada del Circuit Català, prop de 140 jugadors de tota Catalunya s'han donat cita el 5 i 6 de març de 2022. A la categoria TTR Absolut es van imposar Mihir Palande (Bellaterra) i Marina Solano (Osca) als individuals. Alfons Beltran (Bellaterra) i Abel Hernández (Bellaterra) van vèncer els dobles masculins. Els dobles femenins les vencedores van ser Berta Gascón (Granollers) i Marina Solano (Osca). El triomf als dobles mixtos va ser per Armand Rodríguez (Granollers) i Marina Solano (Osca).
  4. 02/03/2022
    Davant l’actual agressió militar decidida pel president de la Federació Russa contra l’estat sobirà i la població ucraïnesa, contravenint els pilars bàsics del dret internacional i el seu greu i dramàtic impacte en la vida de la població civil fruit d’atacs indiscriminats prohibits pel dret humanitari; la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, en nom de l’esport català, volem manifestar que:
  5. 28/02/2022
    Els dies 26 i 27 es van disputar a Estella les jornades 4, 5 i 6 de la Lliga Nacional de Clubs de Primera Divisió. Granollers va caure contra Paracuellos (2-5) i va obtenir victòries contra Guadalajar (5-2) i Huesca (6-1), Bellaterra per la seva banda, va caure contra Estella (1-6) i Palma (1-6), i va superar a Colombino La Orden (5-2). Amb casi la meitat de les jornades disputades, Granollers té un balanç de 4 victòries i 2 derrotes i ocupa la 6ª posició de la classificació. Bellaterra, amb un balanç de 3-3 ocupa la 9ª posició. La lliga la lidera en solitari l'invicte l'Oviedo "B" amb un balanç de 6-0.
  6. 27/02/2022
    La 3a prova del circuit català va reunir 156 jugadors de Catalunya, Aragó i la Comunitat Valenciana. La ciutat de Granollers va acollir el passat 26 i 27 de febrer de 2022 la prova al Pavelló del Congost de Granollers. A la categoria TTR Absolut es van imposar Diana Kosenkova (Granollers) i Alberto Perals (Alacant) als individuals. Fran Olivares (IBI) i Jaume Perez (Drop Valencia) van vèncer els dobles masculins. Els dobles femenins les vencedores van ser Diana Kosenkova (Granollers) i Elena Barbera (Independent). El triomf als dobles mixtos va ser per Fran Olivares (IBE) i Dolores Marco (ASPE).
  7. 22/02/2022
    El passat diumenge, 20 de febrer de 2022, el pavelló del Tagamanent acollia 2a jornada de la Lliga Catalana de Clubs a Canovelles on els equips participants es disputaven la classificació per la fase final. Al grup A, arribaven empatats a l'última ronda CESIB la Garriga i INEF LLEIDA, els lleidatans es van imposar en l'encontre final per proclamar-se líders. A l'altre grup GRANOLLERS B va ser el líder del seu grup guanyant tots els encontres disputats.
  8. 15/02/2022
    Prop de 200 jugadors es van citar durant el darrer cap de setmana a la Ciutat Esportiva de Blanes. La 2a prova es va disputar el 12 de febrer de 2022 i va ser un éxit organitzatiu. A la categoria Absoluta A van destacar Iván Valenzuela (Granollers), amb dues medalles d'or en individual masculí i dobles masculí amb la seva parella Sergi Alcalà (Granollers). Marta Gonzalez (Granollers), va ser la campiona a l'Individual femení. Els dobles femenins es van proclamar campiones Gisela Solande (Granollers) i Marina Solano (Osca) i als dobles mixtos Marc Gallardo (Granollers) i Lara Lucas (Granollers) s'emportaven l'or.
  9. 14/02/2022
    De l'11 al 13 de febrer es va disputar a Benalmádena una nova edició de l'Spanish Open U17, que va comptar amb la participació de jugadors de fins a 18 nacionalitats diferents i on van participar alguns jugadors del Centre de Tecnificació de Catalunya. A més, Jofre Comella va estar convocat per participar com a integrant de la Selecció Nacional juntament amb el tècnic Pau Puig.
  10. 06/02/2022
    El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 5 i 6 de febrer, seu del Màster Absolut de Granollers 2022 on s'han citat més de 100 jugadors de la màxima categoria nacional. Destacant el doblet aconseguit per Pablo Abian (CB IES L'Ordre) i Nerea Ivorra (CB Beneixama) i el bon paper dels esportistes catalans que han sumat 3 medalles de plata i 5 bronzes.
Anterior Pàgina 24 de 151 Següent