Portada > Notícies

Notícies

1. 11/12/2021
    El pavelló de Municipal d'Esports de Salt va ser la seu de l'última prova del circuit català de la temporada. Prop de 70 jugadors s'han citat a la seu gironina per disputar aquesta prova que ha reunit a jugadors de tota Catalunya. A les categories superiors els vencedors van ser Sara Castro (El Vendrell) i Dhruv Bhatli (Independent) en individual, tots dos repetien el triomf fent parella als dobles mixtos. Els dobles masculins els vencedors han estat Noel Manero (Salt) i Marc Vicens (Platja d'Aro) i als dobles femenins Clara Gomez (Salt) i Eve Mautalen (Salt).
  2. 11/12/2021
    El passat cap de setmana del 4 i 5 de desembre es va realitzar a Granollers un curs de Monitor "Shuttle Time" homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la Badminton World Federation (BWF). El curs va ser dirigit pel tècnic Bernat Amaya i va comptar amb un total de 10 inscrits.
  3. 06/12/2021
    Del 28 de novembre al 4 de desembre es va disputar a Huelva el "BWF World Senior Championships" que va comptar amb la participació de 6 jugadors catalans. Destacar l'actuació del jugador de Bellaterra Abel Hernández, que va obtenir la única medalla de la delegació espanyola, amb la medalla de bronze a l'individual masculí +45.
  4. 29/11/2021
    Del 26 al 28 de novembre es van disputar el Campionat d'Espanya sub19 i sub11 a Tudela de Agüería (Astúries) i el Campionat d'Espanya sub15 a Ponteareas (Galícia). Entre els participants catalans cal destacar la medalla de plata obtinguda per Marta González (Granollers) al Dobles femení sub19 fent parella amb Amaia Torralba (CB Belmecher), la medalla de plata de Magno Salas i Nil Leiva (Granollers) al Dobles Masculí sub11 i la medalla de bronze de Magno Salas a l'Individual Masculí sub11.
  5. 22/11/2021
    El pavelló del congost de Granollers va ser la seu de divuitena prova del circuit català el 20 i 21 de novembre de 2021. Uns 147 jugadors d'arreu de tota Catalunya es van donar cita en aquesta prova. A la categoria TTR Absolut es van imposar Armand Rodríguez (Granollers) i Marta González (Granollers) als individuals. Marc Gallardo (Granollers) i Jofre Comella (Granollers) van vèncer els dobles masculins i el triomf als dobles mixtos va ser per Marc Gallardo (Granollers) i Marta González (Granollers).
  6. 14/11/2021
    El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 12, 13 y 14 de novembre, seu de Campionat d’Espanya sub17 2021 on s’han citat més de 140 jugadors i en el que les millors raquetes nacionals de la categoria han lluitat pels títols de Campió d’Espanya 2021 de cada una de les modalitats en joc. Destacar l'actuació del jugador català Jofre Comella que ha obtingut la medalla de plata al Dobles Masculí amb el seu company Marcos Garcia (Oviedo).
  7. 08/11/2021
    Una multitudinària participació de jugadors va caracteritzar la 17a prova del circuit català de Canovelles que es va disputar el diumenge 7 de novembre de 2021. Més de 182 jugadors es van donar cita al Pavelló del Tagamanent de Canovelles, que s'estrenava unes setmanes enrere. A la categoria TTR Absolut es van imposar Mihir Palande (Bellaterra) i Marta González (Granollers) als individuals. Marta González repetia triomf amb Marc Gallardo (Granollers) als dobles mixtos, que també repetia el triomf als dobles masculins amb Carlos Olivar (Granollers). Teresa Barbera (La Garriga) i Georgina Montes (La Garriga) van vèncer el dobles femení.
  8. 05/11/2021
    Durant les últimes setmanes des de la Federació Catalana de Bàdminton s'han realitzat sessions de seguiment tècnic a Blanes i El Vendrell.
  9. 03/11/2021
    Un any més, els jugadors de l'Escola de Haarby (Dinamarca) visiten Granollers.
  10. 25/10/2021
    Prop de 180 jugadors es van citar el passat cap de setmana per la setzena prova del circuit català. La prova es va disputar el dissabte 23 i diumenge 24 d'octubre de 2021 al pavelló del Congost de Granollers. A la categoria TTR Absolut es van imposar Iván Valenzuela (Granollers) i Marta González (Granollers) als individuals. Marta González repetia triomf amb Marc Gallardo (Granollers) als dobles mixtos. Lara Lucas (Granollers) i Blanca Lucas (Granollers) van vèncer el dobles femení i Bernat Amaya (Granollers) i Jofre Comella (Granollers) van vèncer els dobles masculins.