Portada > Notícies

Notícies

  1. 18/10/2021
    Els dies 16 i 17 d'octubre es va disputar el Master sub15 i sub19 "Ciudad de Santander" on els esportistes catalans van destacar amb 2 ors de Jofre Comella (Granollers) en Dobles Masculí sub19 i Marta González (Granollers) en Dobles Femení sub19; i 3 bronzes per Iván Valenzuela (Granollers) en Individual Masculí sub19 i Aina Urgell (Bellaterra) en Individual Femení sub19 i Dobles Femení sub19.
  2. 14/10/2021
    La Federació Catalana de Bàdminton ha organitzat durant el cap de setmana de 8 i 10 d'octubre un nou curs d'Àrbitre de Nivell I.
  3. 14/10/2021
    El passat 9 d'octubre El Vendrell acollia la 15a prova del circuit català al Pavelló de Santa Maria del Mar de Coma-ruga. La competició va reunir prop de 100 jugadors d'arreu de tota Catalunya i Aragó. A la categoria "A", TTR Absolut, es van proclamar campions dels individuals Hugo Ruz (Granollers) i Marina Solano (Osca). Marina Solano repetia triomf als dobles mixtos amb Carlos Olivar (Granollers), que també es va imposar amb la seva parella Guillem Aviles (CB Catalunya) als dobles masculins. Als dobles femenins la parella campiona va ser la formada per Daniela Calvete i Aina Urgell (Bellaterra).
  4. 06/10/2021
    El passat 2 i 3 d'octubre de 2021 es va disputar el Màster Absolut i s-11 al Pavelló del Congost de Granollers. La competició va reunir fins a 80 jugadors de gran nivell de tota Espanya. La parella catalana del club de Granollers Carlos Piris i Joan Monroy van vèncer el dobles masculí a la categoria absoluta on van deixar perdre el seu primer set de la competició a la final. A la categoria sub-11 Magno Salas del Granollers va ser el gran protagonista de la categoria mostrant un gran nivell i vencent en la seva final a Nil Leiva també de Granollers.
  5. 04/10/2021
    Del 30 de setembre al 3 d'octubre es va disputar a Huelva el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar. La selecció catalana cadet fa finalitzar la seva participació en 9ª posició i la selecció infantil en 13ª posició.
  6. 28/09/2021
    El passat diumenge 26 de setembre Vilanova del Vallès va acollir la 14a prova del Circuit Català. Un total de 109 jugadors es van citar al pavelló municipal de Vilanova del Vallès, on les categories dels joves van ser puntuables pel rànquing nacional. A la categoria A, Adrián Valenzuela (Granollers) va vèncer a l'individual masculí i repetia el triomf als dobles mixtos amb la seva parella Berta Gascón (Granollers). A l'individual femení el triomf va ser per Cristina Roig (INEF Lleida). Als dobles femenins la victòria va ser per la parella composta per Sara Castro i Sheila Domínguez (El Vendrell).
  7. 27/09/2021
    Del 24 al 26 de setembre es va disputar a Vitòria el Campionat d'Espanya Sènior 2021 on els esportistes catalans van sumar un total de 15 medalles (6 ors, 5 plates i 3 bronzes).
  8. 21/09/2021
    El pavelló de Santa Maria del Mar de Coma-ruga va ser el passat diumenge 19 de setembre la seu del Campionat de Catalunya sub 17, sub 11, sènior i specialbàdminton. Els millors jugadors de tota Catalunya d'aquestes categories es van reunir a la capital del Baix Penedès per proclamar els campions autonòmics. A la categoria sub-17 el protagonista de la jornada va ser el jugador del Granollers Jofre Comella que va guanyar l'individual i els dobles masculins amb la seva parella Víctor Cañadas també del Granollers. L'individual femení va ser per Aroha Casanova de Viladecans i els dobles femenins per Georgina Montes del CESIB La Garriga i Carolina Dos Santos de Viladecans. Els vencedors als dobles mixtos sub 17 van ser la parella formada per Ariadna Porras de Canovelles i Marc Duran de Granollers. A la categoria sub 11 el gran destacat va ser Magno Salas de Granollers que es va proclamar campió a l'individual i als dobles masculins amb Nil Leiva de Granollers. Berta Abarca de Granollers va ser la vencedora al quadre femení i als dobles mixtos amb la seva parella Pau Amaya del Granollers. A la categoria sènior els vencedors més destacats van ser Daniel Garcia del Granollers que guanyava la seva categoria A1-A2 i els dobles mixtos A1-B1 amb la seva parella Gisela Solande del Granollers. Teresa Barberà del CESIB de La Garriga va ser una de les jugadores destacades sent campiona a l'individual femení A1-B1 i dobles femení A1-C1 amb Elena Barberà jugadora independent que també va guanyar l'individual femení C1-C2. Christian Vidstein de Terrassa es va proclamar campió a l'indiviudal masculí B1-B2 i Abel Hernandez i Alfons Beltran de Bellaterra es van proclamar campions als dobles masculins A2-B2. També destacar les victòries de Carlos Rodrigo de Tremp a l'individual masculí C1-D i dobles masculí C1-C2 amb la seva parella Toni Cadafalch del Corredor. Els vencedors del specialbàdminton van ser Ariadna Garcia de Granollers i Carlos Blanco de Canovelles.
  9. 20/09/2021
    El 18 i 19 de setembre es va disputar a Toledo una nova edició de la Copa Iberdrola de Clubs, la competició per equips, que aquest any va comptar amb la participació de l'equip de l'Associació Granollers Esportiva format per Lara Lucas, Blanca Lucas, Marta González, Diana Kosenkova i Elena Olmos (en qualitat de cedida) i que va obtenir la medalla de bronze. La medalla d'or va ser pel CB As Neves, que va superar a la final al CB Rinconada per 3-1.
  10. 20/09/2021
    Del 14 al 17 de setembre es va dur a terme la XVII Concentració Nacional "Se Busca Campeón" a Madrid. On van prendre part les joves esportistes catalanes Noelia López, Mariona Ying Muñoz i Núria Serra. Juntament amb els tècnics de la Federació Catalana Pau Puig i Bernat Amaya.
Anterior Pàgina 27 de 151 Següent