Portada > Notícies

Notícies

  1. 12/04/2021
    A la 5a Prova del Circuit Català van participar 172 jugadors durant el 10 i 11 d'abril, organitzada per l'Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton al Pavelló Municipal del Congost de Granollers. A la categoria TTR Absolut es van imposar Hugo Ruz (Granollers) i Blanca Lucas (Granollers) als individuals. Blanca Lucas va repetir triomf als dobles femení amb Lara Lucas (Granollers). El dobles masculí el triomf va ser per Sergí Acalà i Iván Valenzuela (Granollers) i als dobles mixtos per Marc Gallardo i Marta Gonzáles (Granollers).
  2. 12/04/2021
    Els dies 10 i 11 d'abril, es va disputar el Màster Joves sub13 i sub17 de Cartagena (8*). Fins allà es van desplaçar 4 dels esportistes del CAR de Sant Cugat, dels que cal destacar l'actuació de la parella Jofre Comella i Víctor Cañadas que van arribar a la final del dobles masculí sub17. Jofre Comella, per la seva banda, també va obtenir el bronze en individual Masculí.
  3. 06/04/2021
    El passat cap de setmana es va disputar a Gijón, la tercera màniga de la Lliga Nacional de Primera Divisió. L'equip de Granollers va obtenir dues victòries contra CB Estella (4-3) i Club Universidad de Valladolid (6-1) i una derrota contra CB Granada (3-4). Amb aquestes dues victòries, els de Granollers s'estableixen a la 6ª posició de la classificació amb 6 victòries i 3 derrotes.
  4. 30/03/2021
    Prop de 170 jugadors es van reunir el passat dissabte 27 de març al Pavelló de l'INEF de Lleida per la disputa del Circuit Català de Lleida. Totes les categories inferiors van ser TTR puntuables pel rànquing nacional, de la sub-11 a la sènior. A la Categoria A, victòria per Carlos Olivar (Granollers) en individual masculí, el mateix Caros Olivar va doblar triomf amb el Dobles Masculí, fent parella amb Marc Gallardo (Granollers), que també va doblar triomf al dobles mixtes, fent parella amb Marta González (Granollers). A l'individual femení, l'or va ser per Blanca Lucas (Granollers). Al dobles femení, les vencedores van ser Aurora Otin i Marina Solano (Osca).
  5. 23/03/2021
    L'esportista que actualment es troba entrenant al CAR de Sant Cugat, es va penjar la medalla d'or en Dobles Masculí fent parella amb Marcos Garcia (CB Oviedo) sense cedir un sol set en tota la competició i superant a la final a Alexander Parmentier i Ginés Vallés (CIDE i Teulada) per 21-19 i 21-13.
  6. 22/03/2021
    El passat cap de setmana es va celebrar al Pavelló Olímpic de Granollers la segona ronda de la lliga nacional de Primera Divisió amb la disputa de les jornades 4, 5 i 6 de la mateixa. L'equip local va demostrar una gran solidesa vencent els 3 encontres del cap de setmana contra CB As Neves (4-3), CB Palma (7-0) i CB Ohada Flick (6-1). Amb aquestes 3 victòries, l'equip granollerí ocupa la 7a posició de la classificació amb un balanç de 4 victòries i 2 derrotes.
  7. 15/03/2021
    Els dies 13 i 14 de març més de 130 jugadors es van citar a Vilanova del Vallès per disputar el 3r Circuit Català de la temporada. Totes les proves van ser puntuables pel rànquin nacional. Els guanyadors van ser Blanca Lucas (Granollers) per partida doble, amb l'or a l'Individual Femení i al Dobles Femení amb la seva germana Lara Lucas (Granollers). El Dobles Mixte va ser per la parella Marta González i Marc Gallardo (Granollers) mentre que el Dobles Masculí se'l van agenciar Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) i l'Individual Masculí Daniel García (Granollers).
  8. 08/03/2021
    El passat dissabte 6 de març la ciutat esportiva de Blanes va reunir a 112 jugadors per disputar la 2a prova del circuit català amb les categories puntuables pel rànquing nacional. Es van jugar partits de la categoria sub-13 fins a la categoria sènior. A la categoria absoluta va destacar l'actuació d'Ivan Valenzuela (Granollers) amb les seves victòries a l'individual masculí i dobles masculí, fent parella amb Sergi Alcalà (Granollers). A l'individual femení, l'or va ser per Marina Solano (Osca) mentre que als dobles femenins les guanyadores van ser Mar Casanovas i Cristian Roig (INEF Lleida). Als dobles mixtos van vèncer els jugadors Marc Gallardo i Marta Gonzalez (Granollers).
  9. 02/02/2021
    La Junta Electoral proclama l'única candidatura presentada a Junta Directiva de la Federació Catalana de Bàdminton encapçalada pel Sr. Rafael Lucas Ruiz com a guanyadora.
  10. 28/01/2021
    Finalitzat el termini per presentar candidatures a Junta Direvtiva i un cop analitzada la documentació corresponent ha estat acceptada la única candidatura presentada encapçalada pel Sr. Julio Rafael Lucas Ruiz donat que compleix tots els requisits establerts als Estatuts de la Federació.
Anterior Pàgina 31 de 151 Següent