Portada > Notícies

Notícies

  1. 10/12/2020
    Del 5 al 7 de desembre s'ha disputat a Las Torres de Cotillas (Murcia) el Campionat d'Espanya Sènior 2020. Els esportistes catalans que hi van prendre part van aconseguir un total de 5 medalles d'or, 2 de plata i 4 de bronze. Les medalles d'or van ser per Glòria Latorre en IF-C1/C2 i DF-C1/C2, Daniel Garcia (Granollers) en IM-A2, Christian Vidstein (Terrassa) en IM-B2 i Mercè Llugany (Bellaterra) en DX-C1/C2.
  2. 01/12/2020
    Una setmana després d'haver-se proclamat Campions d'Espanya sub19 en Dobles Masculí, els joves jugadors catalans Joan Monroy i Carlos Piris han demostrat el seu gran estat de forma, aconseguint la medalla de plata al Dobles Masculí i dos bronzes a l'Individual Masculí.
  3. 01/12/2020
    El passat cap de setmana es va disputar a Villanueva de la Vera al Campionat d'Espanya sub17, que va comptar amb una àmplia representació catalana i on va destacar la jugadora Marta González (Granollers) que es va fer amb la medalla de bronze al dobles femení amb la seva companya Amaia Torralba (Belmecher). Els jugadors de Granollers Oriol Altimira en Individual Masculí i Iván Valenzuela/Sergi Alcalà en dobles masculí, es van quedar a un pas de les medalles en caure a quarts de final.
  4. 01/12/2020
    La 5a prova del circuit català es va celebrar el dia 28 de novembre a Granollers amb les categories TTR Sènior, sub-13, sub-15 i sub-19. Al voltant de noranta jugadors es van citar en aquest campionat per seguir sumant punts pel rànquing nacional. A la categoria sènior els vencedors dels individuals van ser Abel Hernández (Bellaterra) a l'IM A1-A2, Carlos Rodrigo (Tremp) a l'IM C1-C2 i Elena Barberà (Independent) a l'IF A1-A2. Els vencedors dels dobles van ser Jaume Gallardo i Craig Laird (Terrassa) al DM A1-A2; Abel Hernández (Bellaterra) i Elena Barberà (Independent) al DX A1- A2.
  5. 30/11/2020
    La Federació Catalana de Bàdminton convoca la seva Assemblea General Extraordinària per convocar eleccions a President i Junta Directiva.
  6. 24/11/2020
    Del 20 al 22 de novembre es va disputar el Campionat d'Espanya sub19 a Toledo on els esportistes catalans Joan Monroy i Carlos Piris es van coronar campions d'Espanya de la categoria en dobles masculí. A més de la medalla d'or, Joan Monroy va aconseguir el bronze en individual masculí i Marta González en dobles femení.
  7. 24/11/2020
    Aquest cap de setmana es va disputar a Sant Llorenç d'Hortons el Circuit Nacional Sènior que estava previst a Cerdanyola del Vallès. A la competició han participat 50 jugadors en les diverses categories d’edat. Malgrat les actuals restriccions a la mobilitat i a la realització de esdeveniments esportius, aquest passat cap de setmana s’ha pogut realitzar una competició oficial de bàdminton que està en el calendari de la Federació Catalana i en el calendari de la Federació Espanyola, i per tant autoritzada segons la normativa vigent del PROCICAT.
  8. 10/11/2020
    La 4a prova es va veure afectada per les restriccions de la COVID-19 i la seva participació es va veure reduïda a les categories i jugadors nacionals. La competició, disputada al Pavelló Municipal del Congost de Granollers es va disputar els dies 7 i 8 de novembre, essent TTR puntuable pel rànquing nacional. Els vencedors de la categoria absoluta van ser Abel Hernández (Bellaterra) i Lara Lucas (Granollers) a l'individual, Daniel Garcia i Carlos Olivar (Granollers) als dobles masculins, Lara Lucas i Blanca Lucas (Granollers) als dobles femenins i Marc Gallardo i Marta González (Granollers) als dobles mixtes.
  9. 09/11/2020
    Del 5 al 8 de novembre es va disputar el 55 Portuguese International Championships 2020 on van participar els jugadors catalans Joan Monroy, Carlos Piris i Àlex Alcalà.
  10. 09/11/2020
    Els dies 6, 7 i 8 de novembre es va disputar a Santander el Campionat d'Espanya sub15 amb el resultat destacat de Jofre Comella (Granollers), que va obtenir el bronze a l'individual masculí. També Abu Serran (Bellaterra) va arribar a quarts de final, on va caure contra Comella en un duel català.
Anterior Pàgina 33 de 151 Següent