Portada > Notícies

Notícies

  1. 26/10/2020
    La jugadora del club de Beneixama Nerea Ivorra es va proclamar campiona en la categoria individual i dobles femení al costat de la seva parella Claudia Leal (Drop Valencia) que va fer el mateix en els dobles mixtos. Destacar també, la treballada victòria de Miguel Barbado (Arjonilla) en l'individual masculí i els jugadors d'Oviedo Iván Villanueva i Javier Suarez en dobles masculí. A la categoria sub-11 el principal protagonista va ser Magno Salas de Granollers qui va vèncer en l'individual a la seva parella Nil Leiva de Granollers i en els dobles sub-11 es van imposar a la parella de Granollers composta per Berta Abarca i Dídac Comas. En el quadre femení de l'individual sub-11 la vencedora va ser Núria Serra de Granollers.
  2. 19/10/2020
    Aquest passat cap de setmana es va disputar el Màster s15 i s19 de Liencres (Cantabria) on van participar els jugadors catalans Jofre Comella, Iván Valenzuela i Sergi Alcalà. Comella va destacar amb una medalla d'or al dobles masculí s15 fent parella amb Isma Oballe (Ibiza BC). Per la seva banda, Alcalà i Valenzuela es van arribar a semifinals al dobles masculí s19.
  3. 19/10/2020
    El passat cap de setmana del 16 i 17 doctubre es va realitzar a Granollers un curs de Monitor "Shuttle Time" homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la Badminton World Federation (BWF). El curs va ser dirigit pel tècnic Bernat Amaya i va comptar amb un total de 10 inscrits.
  4. 14/10/2020
    La Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física ha comunicat a les diferents federacions esportives catalanes que de moment els dos pròxims caps de setmana s’aturen les competicions previstes per intentar frenar l’increment de casos de Covid-19 al país. Així qualsevol activitat federativa competitiva organitzada per aquests propers quinze dies a partir del pròxim divendres 16 d’octubre queda ajornada. Aquesta normativa no afectarà competicions de caràcter estatal o internacional que se celebrin a territori català com tampoc a lligues professionals.
  5. 13/10/2020
    El dissabte 10 d'octubre de 2020 es va disputar el Campionat de Catalunya absolut i sub-15 al pavelló del congost de Granollers. Els campions de la categoria absoluta van ser a l'individual masculí Arnau Duran (CESIB La Garriga), individual femení Marta González (Granollers), dobles masculí Bernat Amaya i Marc Gallardo (Granollers), dobles femení Blanca Lucas i Lara Lucas (Granollers) i dobles mixtes Bernat Amaya i Lara Lucas (Granollers). A la categoria sub-15 els campions van ser a l'individual masculí Jofre Comella (Granollers), individual femení Diana Kosenkova (Granollers); i als dobles masculí Xavier Cano i Marc Duran (Granollers), dobles femení Diana Kosenkova i Sílvia Muñoz (Granollers) i dobles mixtes Angel Monroy (CESIB La Garriga) i Joana Rico (Viladecans).
  6. 06/10/2020
    El pavelló de Sta. Maria del Mar de Coma-ruga va ser la seu de la segona prova del circuit català. Amb totes les mesures de prevenció per la COVID-19 més de 96 jugadors es van repartir entre els dies 3 i 4 d'octubre per disputar la competició puntuable pel rànquing nacional en categories inferiors i absolutes. A la categoria "A", els vencedors van ser Adrián Valenzuela (Granollers) i Elena Olmos (Bellaterra) en individual, Sergio Rodríguez i Adrián Valenzuela (Granollers) en dobles masculí.
  7. 30/09/2020
    La Federació Catalana de Bàdminton organitza un Curs de Monitor de Bàdminton a Lliçà de Vall el 16 i 17 d'octubre. Aquesta formació d'àmbit federatiu comptarà amb l'homologació nacional per part de la Federació Espanyola de Bàdminton i l'homologació internacional "Shuttle Time" per part de la Badminton World Federation. Adjunt en aquest post trobareu la convocatòria. El termini d'inscripció finalitza el 9 d'octubre.
  8. 29/09/2020
    El passat cap de setmana es va disputar a Vilanova del Vallès el Campionat de Catalunya sub13 i sub19 de l'ampliació de temporada 2019-2020. A la categoria sub19, victòries per Oriol Altimira i Marta González (Granollers) en individuals, que també es van imposar al dobles mixtes. Al dobles masculí, el triomf va ser per Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) mentre que el dobles femení va ser per Emma Benito i Daniela Calvete (Viladecans i Bellaterra). Al sub13, victòries per David Riba (Viladecans) i Noelia López (Granollers) en individuals. Els mateixos protagonistes van repetir triomf als dobles, David Riba amb Héctor Flores (Viladecans) al masculí, i Noelia López amb Sonia Márquez (Granollers) al femení.
  9. 21/09/2020
    Prop de 120 jugadors van prendre part a la primera competició del circuit català de la temporada, i primera prova post COVID-19. La competició, disputada al Pavelló Municipal del Congost de Granollers es va disputar en 2 dies, essent TTR puntuable pel rànquing nacional a les categories inferiors i la categoria absoluta A. A la mencionada categoria "A", ple de títols pels jugadors locals on els vencedors van ser Oriol Altimira i Marta González als individuals, les germanes Blanca i Lara Lucas al dobles femení, Marc Gallardo i Bernat Amaya al Dobles Masculí mentre que Marc Gallardo i Marta González, repetien títol amb la victòria al dobles mixtes.
  10. 06/09/2020
    El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 5 i 6 de febrer, seu de la primera competició de la temporada on s'han citat algunes de les millors raquetes nacionals de les categories sub15 i sub19. Prop de 85 jugadors provinents d'Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galícia, Illes Balears, Regió de Múrcia, Navarra, País Basc i Catalunya han lluitat pels diversos títols en joc. Els esportistes locals van aconseguir un total de 4 medalles d'or, 2 medalles de plata i 3 medalles de bronze.
Anterior Pàgina 34 de 151 Següent