Portada > Notícies

Notícies

  1. 03/12/2019
    L'INEF de Lleida va ser la seu de la segona màniga de la Lliga Catalana de Clubs (2a Divisió Nacional) on es van disputar les jornades 4 i 5 de la fase regular. Al grup A va destacar l'AB Terrassa que em les seves victòries contra El Vendrell (5-2) i Bàdminton Girona (6-1) es va confirmar líder destacat del grup amb un balanç de 4-0, seguit pel Guatizalema Huesca (2-2). Al grup B, el CB Bellaterra va superar per 6-1 a l'INEF Lleida i 6-1 al Granollers "B", i també va obtenir la primera plaça amb un balanç de 5-0, pel 4-1 del Granollers "C".
  2. 25/11/2019
    El passat dissabte 23 de novembre, durant la disputa del Circuit Català de Granollers, la Federació Catalana va fer entrega d’una placa d’homenatge al Sr. Francisco Valls.
  3. 25/11/2019
    El jove jugador català va vèncer amb autoritat a la categoria Individual Masculí sub15 del Màster sub15 i sub19 disputat aquest cap de setmana a Estella (Navarra). Cal destacar també les semifinals obtingudes per Iván Valenzuela i Sergi Alcalà al Dobles Masculí sub19.
  4. 25/11/2019
    Més de 200 jugadors es van citar durant el cap de setmana del 23 i 24 de novembre al Pavelló Municipal del Congost de Granollers per disputar la 5ena Prova del Circuit Català de la temporada. A la categoria A (TTR puntuable pel rànquing nacional) van destacar Arnau Duran (La Garriga), amb dues medalles d'or en Individual Masculí i Dobles Masculí amb el seu germà Guillem Duran (La Garriga) i Blanca Lucas (Granollers), que també es va fer amb dos ors en Individual Femení i Dobles Femení amb fent parella amb Lara Lucas (Granollers). El dobles mixte va ser per Elena Olmos i Abel Hernández (Bellaterra).
  5. 20/11/2019
    Aquest proper dissabte 23 de novembre a les 12.30h, durant la disputa del Circuit Català de Granollers, la Federació Catalana de Bàdminton farà un reconeixement especial al Sr. Francisco Valls Luque, primer president de la Federació.
  6. 19/11/2019
    El passat dissabte 16 de novembre es va viure al Poliesportiu de la Universitat Autònoma un nou Circuit Nacional Sènior organitzat pel Club Bàdminton Bellaterra. El torneig va comptar amb una cinquantena de jugadors vinguts d'arreu de Catalunya, Aragó, Illes Balears, Comunitat de Madrid, Castella i Lleó, Castella La Manxa, País Basc i Navarra.
  7. 11/11/2019
    Durant els dies 9 i 10 de novembre el Pavelló Municipal del Congost va acollir una nova edició del Màster Absolut i sub11 de Granollers. D’entre els participants, cal destacar l’actuació dels jugadors de l’IES La Orden Pablo Abian, que es va emportar la medalla d’or a l’individual masculí i al dobles masculí, fent parella amb el seu germà Javier Abian (Ibiza BC) i Haideé Ojeda que va aconseguir l’or en dobles femení amb Ainoa Cuervas (Benalmádena) i al mixte amb Víctor Martín (IES La Orden).
  8. 08/11/2019
    Per quart any consecutiu, un grup del Club de Haarby (Dinamarca) ha realitzat unes sessions d'entrenament al Pavelló Municipal del Congost a les ordres del tècnic de la Federació Catalana de Bàdminton Marc Gallardo.
  9. 06/11/2019
    L'Associació Esportiva Val d'Aran va tornar a organitzar una prova del Circuit Català on els participants van poder gaudir d'aquesta competició al cor dels Pirineus. Entre els vencedors de la competició cal destacar a Carlos Rodrigo (Tremp) que es va fer amb l'Individual Masculí A-B, la parella Robert Sánchez i Gisela Solande (INEF Lleida/Granollers) que es van endur el Dobles Mixte A-B-C i la mateixa Gisela que es va alçar amb l'individual femení B. Antoni Sales i Iñaki Moreno (Menorca/INEF Lleida) van aconseguir l'or al dobles masculí B-C-D.
  10. 05/11/2019
    L'equip granollerí va disputar durant el 2 i 3 de novembre la segona màniga de la fase regular de la Lliga Nacional de Primera Divisió. Els catalans van finalitzar la jornada del dissabte amb dues contundents victòries, 6-1 contra Ibiza BC, i 7-0 contra CB El Campello. Però no van poder tancar el cap de setmana amb un ple, degut a la ajustada derrota contra CB Ravachol Pontevedra 3-4. Amb aquests resultats els de Granollers ocupen la 7ena posició i ja preparen la propera màniga que es disputarà a Estella el 14 i 15 de desembre.
Anterior Pàgina 41 de 151 Següent