Portada > Notícies

Notícies

  1. 29/10/2019
    El dissabte 26 d'octubre es va disputar a Blanes la primera màniga de la Lliga Catalana de Clubs (2ª Divisió Nacional) amb un total d'11 equips inscrits que van disputar les 3 primeres jornades de la fase regular. Al grup A, va finalitzar en primera posició el Granollers "B" amb un balanç de 2 victòries i 1 derrota, no obstant Terrassa, que nomès va disputar 2 encontres va acabar amb un balanç de 2-0. Al grup B, domini de Bellaterra i Granollers C, que van finalitzar amb un balanç de 3 victòries i cap derrota. La propera jornada es disputarà el 30 de novembre a l'INEF de Lleida.
  2. 29/10/2019
    El passat cap de setmana els dos jugadors de l'Associació Granollers Esportiva i del programa del CAR de Sant Cugat es van desplaçar al Màster sub13 i sub17 de San José de la Rinconada (Sevilla). Paula molins va obtenir la medalla d'or en Dobles Femení fent parella amb Natalia Murio (Ravachol Pontevedra) i el bronze en Individual Femení. Per la seva banda Oriol Altimira va caure en 3 ajustats sets a la final d'Individual Masculí i també va obtenir el bronze en Dobles Masculí amb el seu company, el mallorquí Guillermo De Montis (CIDE).
  3. 27/10/2019
    Des de la Federació Catalana de Bàdminton volem expressar el més sentit condol als nostres jugadors Arnau i Guillem Duran per la pèrdua del seu pare Quim Duran el dia d'ahir dissabte 26 d’octubre.
  4. 26/10/2019
    El jove jugador català ha estat convocat amb la Selecció Espanyola sub15 per disputar el FZ Forza U15 Medvode Cup (Eslovènia), una de les proves més prestigioses del calendari europeu sub15 de la categoria.
  5. 24/10/2019
    Fins a 115 jugadors es van congregar al Pavelló Municipal Àngel Guimerà del Vendrell el passat diumenge 20 d'octubre. La competició va ser TTR (puntuable pel rànquing nacional) a les categories de sub11 a sub19. A la categoria A, els vencedors van ser Christian Vidstein (Terrassa) en Individual Masculí, Víctor Hospital i Ramón Cañadas (Bellaterra) al Dobles Masculí i Jofre López, Sara Castro (Vilanova / El Vendrell) al Dobles Mixte.
  6. 13/10/2019
    Tremp va acollir el passat 12 d'octubre la segona prova del Circuit Català de la temporada 2019-20. A la màxima categoria, els vencedors van ser Carlos Rodrigo (Tremp) a l'individual masculí, Berta Gascón (Granollers) a l'individual femení. Carlos Rodrigo i Isidre Sistaré (Tremp/Vilanova) al Dobles Masculí i Berta Gascón fent parella amb Eloi Prat (Granollers) al Dobles Mixte.
  7. 12/10/2019
    Els dos jugadors catalans que han disputat aquestes últimes setmanes el Campionat del Món Júnior i per equips i individual a Kazan (Rússia) van aconseguir classificar-se pels vuitens de final a la modalitat de Dobles Masculí, el que els situa entre les 16 millors parelles del món a la categoria júnior. A la competició per equips, la selecció nacional va obtenir un gran resultat amb la 14ena posició final (una posició per sota de la millor classificació històrica obtinguda fa 2 anys a Indonèsia).
  8. 12/10/2019
    El passat 5 i 6 d'octubre, el Pavelló Congost de Granollers va acollir la primera màniga de la Lliga Nacional de Primera Divisió, on els 16 equips de la categoria de plata del bàdminton nacional es van reunir per disputar les 3 primeres jornades. L'Associació Granollers Esportiva, únic representant català a Primera Divisió aquesta temporada va finalitzar amb un balanç positiu de 2 victòries (UVA i Paracuellos) i una derrota (Oviedo B). As Neves, Astures i Oviedo B, van ser els únics 3 equips que van aconseguir el ple de victòries en una primera màniga que augura una temporada força igualada.
  9. 01/10/2019
    El 28 i 29 de setembre es va disputar al nou Gimnàs Municipal de Lliçà de Vall la primera prova del Circuit Català de la temporada. Aquesta prova, va ser TTR (puntuable pel rànquing nacional) a les categories sub11 a sub19. A la categoria "A" els vencedors van ser Armand Rodríguez (Granollers) a l'Individual Masculí, Bernat Amaya i Marc Gallardo (Granollers) al Dobles Masculí i Bernat Amaya que va repetir al Dobles Mixte juntament amb Lara Lucas (Granollers).
  10. 30/09/2019
    6 esportistes catalans van participar al Màster sub13 i sub17 de Collado Villalba, primera prova nacional de la temporada. L'actuació més destacada va ser de Marta González amb la medalla de plata del dobles femení, on ella i Amaia Torralba (CB Belmecher) van caure en 3 ajustats sets contra Ana Caballero i Anika Carulla (Alacant).
Anterior Pàgina 42 de 151 Següent