Portada > Notícies

Notícies

  1. 17/06/2019
    Del 12 al 16 de juny va tenir lloc la Concentració Nacional "SBC" a Madrid on van participar els dos esportistes catalans classificats Jofre Comella i Víctor Cañadas juntament amb el tècnic i coordinador territorial Marc Gallardo.
  2. 14/06/2019
    Arrenca una nova edició del Campus d'Estiu de la Federació Catalana de Bàdminton que es durà a terme a l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona) del 30 de juny al 6 de juliol de 2019.
  3. 12/06/2019
    El Club Bàdminton Vall del Ges va tornar a organitzar la seva competició anual al Pavelló Esportiu Municipal de Torelló. A la categoria "B", van destacar Carlos Rodrigo (Tremp) i Sheila Domínguez (El Vendrell) que van aconseguir dos doblets. Rodrigo a l'Individual i Dobles Masculí fent parella amb Sistaré (Vilanova) i Domínguez a l'Individual i Dobles Femení amb Aroha Guerra (Calafell). El dobles mixte va ser per Marc Vicens i Elena Barberà (Platja d'Aro/Independent).
  4. 10/06/2019
    El jove jugador català va completar una excel·lent competició proclamant-se campió d'Espanya sub13 en Individual Masculí i sots-campió en Dobles Masculí fent parella amb Javier Nadal (Portmany). La competició disputada del 7 al 9 de juny a Santander ha suposat un gran final a la temporada del jugador de l'Associació Granollers Esportiva.
  5. 04/06/2019
    El passat cap de setmana es va disputar a Oviedo el Campionat d'Espanya sub17 on els jugadors catalans no van poder sumar medalla aquest cop. La parella Iván Valenzuela/Sergi Alcalà i Paula Molina/Natalia Murio (Ravachol Pontevedra) es van quedar a un pas del podi caient a quarts de final de Dobles Masculí i Dobles Femení respectivament.
  6. 04/06/2019
    Prop de 60 jugadors van gaudir el passat dissabte 1 de juny de la Prova del Circuit Català que es va disputar al Pavelló Municipal de El Vendrell (Tarragona). A la categoria A-B, els vencedors van ser Josep Segarra (El Vendrell) i Cristina Roig (Lleida) als Individuals i Jofre López/Marc Vicens (Vilanova/Platja d'Aro) en Dobles Masculí i Robert Sanchez/Cristina Roig (Lleida) en Dobles Mixtes.
  7. 01/06/2019
    Durant el darrer cap de setmana de maig, el tècnic de la Federació Catalana Robert Sánchez es va desplaçar a Alcanar on va realitzar una sessió tècnica amb els jugadors de la zona d'Alcanar (Terres de l'Ebre) juntament amb el tècnic local Miguel Angel Moreno.
  8. 28/05/2019
    La Federació Catalana de Bàdminton i la Delegació de Lleida organitzen un curs de Monitor de Bàdminton a Lleida el proper 8 i 9 de juny. El curs serà homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la "Badminton World Federation" amb la certificació Shuttle Time i es durà a terme al Pavelló de L'INEF de Lleida.
  9. 28/05/2019
    El passat 4 de maig es va disputar al Pavelló Congost de Granollers la fase final territorial del programa escolar "BADMINTON +". Van participar un total de 8 equips a la competició on el Salvador Espriu A (Granollers), es va proclamar vencedor superant a la final al Col·legi Jardí F(Granollers) per 3-2.
  10. 27/05/2019
    El Pavelló Municipal del Tagamanent es va omplir de gom a gom per a la disputa del Circuit Català de Canovelles. A la categoria "A", Oriol Altimira (Granollers) i Marta González (Granollers) es van fer amb el doblet aconseguint les victòries a l'Individual Masculí i Femení respectivament i als Dobles, Altimira fent parella al Dobles Masculí amb Guillem Rodríguez (Granollers) i González amb Paula Molins (Granollers) al Dobles Femení. Al Dobles Mixtes la parella vencedora va ser la formada per Sergi Alcalà i Laia Díaz (Granollers / Canovelles).
Anterior Pàgina 44 de 151 Següent