Portada > Notícies

Notícies

  1. 15/04/2019
    Nova victòria (tercera de la temporada) pel jugador català al Dobles Mixtes fent parella amb Haideé Ojeda (IES La Orden) superant a la final Javier Sánchez i Laura Molina (Rinconada). A més del triomf al mixtes, Marc Gallardo i Bernat Amaya van aconseguir unes semifinals al Dobles Masculí on van caure contra els alacantins Fran Olivares i Carlos Sánchez-Alarcos.
  2. 15/04/2019
    Sheila Domínguez, Lara Lucas i Sara Shahhosseini van assistir al curs de Jutge Àrbitre Territorial organitzat per la Federació Espanyola de Bàdminton a Madrid els dies 13 i 14 d'abril
  3. 10/04/2019
    Durant els dies 5, 6 o 7 d'abril s'ha portat a terme la Concentración Interterritorial "Se Busca Campeón" a Layos (Toledo). A la concentració van acudir Pol Plà (Lleida), Ivet Roldos (Canovelles) i Victor Cañadas (Granollers) juntament amb el tècnic Robert Sánchez i Marc Gallardo en qualitat de coordinador territorial.
  4. 10/04/2019
    Els dos joves jugadors catalans van disputar el passat cap de setmana el Valamar Junior 2019 (Dubrovnik, Croàcia) on van obtenir unes noves semifinals al dobles masculí. A més, Carlos Piris també va sumar unes semifinals a l'Individual Masculí.
  5. 10/04/2019
    El passat dissabte 6 d'abril es va disputar a Blanes el Campionat de Catalunya sub17 i sub11, últim Campionat de Catalunya de la temporada. Un any més, van repetir títols a les modalitats individuals Adrián Melero (Granollers) i Marta González (Granollers). Als dobles, els granollerins Oriol Altimira i Guillem Rodríguez es van fer amb l'or al masculí mentre que Marta González repetia or juntament amb Paula Molins (Granollers). Al dobles mixtes es van imposar Pol Nogueras i Imma Urgell (La Garriga/Bellaterra). A la categoria sub11, doblet per David Riba (Viladecans) amb l'individual masculí i el dobles fent parella amb Héctor Flores (Viladecans). A l'individual femení, la vencedora va ser Noelia López (Granollers).
  6. 02/04/2019
    Gran jornada de bàdminton la viscuda el passat 30 de març a Granollers on es van decidir els nous campions de Catalunya de les categories Absoluta, Sènior, Sub15 i Para-bàdminton. Entre els absoluts, Blanca Lucas (Granollers) i Carlos Piris (Granollers) van vèncer a la categoria individual. Blanca va repetir triomf al dobles femení amb la seva germana Lara Lucas (Granollers), mentre que Marc Gallardo i Bernat Amaya (Granollers) es coronaven al dobles masculí. Per últim, Carlos Olivar i Nerea Sánchez-Arévalo (Canovelles) ho feien al Dobles Mixtes.
  7. 01/04/2019
    La jove jugadora catalana es va desplaçar el passat cap de setmana a Medina del Campo per disputar el Màster sub17 de la localitat on va destacar amb la victòria al Dobles Femení, fent parella amb Natalia Murio (Ravachol Pontevedra).
  8. 26/03/2019
    El passat cap de setmana l'equip de lliga del Club Bàdminton Canovelles va participar a la fase final de Segona Divisió, disputada a Granada. Els de Canovelles van realitzar un bon torneig, obtenint la 5ena posició final.
  9. 25/03/2019
    Durant el dies 23 i 24 de març més de 80 jugadors procedents d'Aragó, Cantabria, Catalunya, Castella i lleó, Comunitat Valenciana, Madrid, Galícia, Navarra, Illes Balears i País Basc es van citar al Pavelló Municipal del Congost per disputar el Màster Joves (8*) de Granollers. A més del gran nivell vist durant tot el cap de setmana cal destacar que un any més, tots els beneficis de la competició seran donats a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.
  10. 19/03/2019
    Prop de 130 jugadors es van desplaçar a la localitat vallesana. Aquest circuit, disputat els dies 16 i 17 de març va ser TTR (puntuable pel rànquing nacional) a totes les modalitats de les categories sènior i inferiors.
Anterior Pàgina 46 de 151 Següent