Portada > Notícies

Notícies

  1. 22/02/2019
    Màxima expectació per a conquistar les semifinals del Barcelona Spain Masters 2019. Durant la jornada d'avui, s'han viscut partits de màxima tensió en el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron. L'espectacle estava assegurat des de primera hora de la tarda.
  2. 22/02/2019
    El Barcelona Spain Masters 2019 ha celebrat la seva ronda de setzens de final durant la jornada d'avui. Des de primera hora del matí, el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron acollia les millors raquetes del torneig. Els jugadors saltaven a la pista envoltats d'escolars que, en el torn de matí, animaven als seus ídols.
  3. 21/02/2019
    El Barcelona Spain Masters avança amb el seu millor nivell de joc en el primer dia del quadre principal. A la jornada més llarga del torneig, han debutat els jugadors més destacats de cada país. Hem pogut veure en acció figures rellevants com Viktor Axelsen (Dinamarca) i Li Xuerui (Xina) en els seus respectius individuals, els anglesos Marcus Ellis - Chris Langridge, les germanes Stoeva (Bulgària), o Wang Chi-Lin-Lee Yang (Xina Taipei). Tots ells segueixen el seu camí cap a les finals i, per tant, els espectadors tindran una altra nova oportunitat de veure els millors jugadors del món en acció.
  4. 20/02/2019
    El Barcelona Spain Masters 2019 ha donat el tret de sortida en el seu primer dia de competició en el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron. La jornada del dimarts 19 s'ha iniciat a les 12.00h amb les rondes preliminars dels individuals masculins, femenins i dobles mixtes. Des d'aquesta primera fase classificatòria s'ha viscut un alt nivell de bàdminton, com ja es pronosticava dels 240 participants provinents de 35 països que doten de qualitat i prestigi l'edició d'aquest any.
  5. 19/02/2019
    4 jugadors catalans van participar a l'internacional d'Espanya Júnior del 15 al 17 a Oviedo. Joan Monroy i Carlos Piris, com a integrants de la Selecció Nacional Júnior i els joves Iván Valenzuela i Oriol Altimira que debutaven en competició internacional com a representants del Centre de Tecnificació de Catalunya a la XVI Concentració InterCTD.
  6. 18/02/2019
    Ajuntament, Generalitat, Diputació, i Federació Catalana i Espanyola de bàdminton presideixen la roda de premsa de l’HSBC Bàdminton World Tour
  7. 11/02/2019
    La jove jugadora del Centre de Tecnificació es va alçar amb la victòria en Dobles Femení sub17 fent parella amb Natalia Murio (Ravachol Pontevedra) superant a la final a les actuals campiones d'Espanya sub15 Ania Setien i Maria Otegui (CIES/Aldapeta) en dos sets 21-15 i 21-15. Per la seva banda Jofre Comella va sumar una plata al Dobles Masculí, amb el seu company Javi Nadal (Portmany) sense poder arribar a disputar la final ja que es va retirar per lesió a la semifinal de l'individual masculí amb un 19-18 favorable al primer set contra Ismael Oballe (Ibaza BC).
  8. 11/02/2019
    Els granollerins afrontaven el crucial duel a València contra el CB San Fernando amb algunes baixes i tot i optar a la victòria van caure per 2-5. Els de San Fernando van saber utilitzar els seus reforços internacionals i van aconseguir un triomf que els deixa per sobre dels catalans a la classificació per primer cop a la temporada. Ara mateix els de Granollers estan en plaça de descens directe i necessitarien dues èpiques victòria contra un Recreativo IES La Orden en plena lluita per assolir la final de la lliga i un CB Rinconada que tot i no viure la seva millor temporada ocupa la 5ena posició de la taula.
  9. 07/02/2019
    El passat diumenge 3 de febrer, el Pavelló Municipal Juanjo Garra de Lleida va acollir la 9ª Prova del Circuit Català amb més de 110 jugadors inscrits a les diverses categories. Les categories inferiors i la "A" van ser TTR i per tant puntuables pel rànquing nacional. A la "A", destacada actuació de Carlos Olivar (Canovelles) que es va emportar l'individual masculí i el dobles mixte fent parella amb Nerea Sánchez-Arévalo (Canovelles). L'individual femení va ser per la jugadora menorquina Ana Mamajón (CB Lleida) El dobles Masculí va ser per Josep Segarra i Farid Niedermeyer (El Vendrell) i el dobles femení per les també tarragonines Shelia Domínguez i Sara Castro.
  10. 07/02/2019
    Els de Bellaterra van sumar dues victòries a la última ronda de la lliga amb les que han acabat la competició en 10ª posició i acrediten així un any més la seva permanència a Primera Nacional. Aquest cap de setmana, els de la UAB van vèncer a Caser Clear Madrid (4-3) i Mercapinturas Almería (4-3) per finalitzar la lliga amb una derrota contra els campions de la competició, el Club Bádminton Alicante (1-6)
Anterior Pàgina 48 de 151 Següent