Portada > Notícies

Notícies

  1. 11/12/2018
    Una notable expedició de jugadors catalans van participar el passat cap de setmana al Màster sub15 i sub19 d'Alfajarín (Saragossa). Entre tots els participants, destacades actuacions per Marta González (Granollers) que es va fer amb la medalla d'or al dobles femení sub15 amb Amaia Torralba (Belmecher) i Jofre Comella (Granollers) que va aconseguir la plata al dobles mixte sub15 amb Laura Anglada (Menorca).
  2. 07/12/2018
    El tècnic de la Federació Catalana ha assistit del 5 al 7 de desembre al 2on Clínic de Dobles organitzat per la Federació Espanyola de Bàdminton dins el seu programa de desenvolupament de les proves de dobles al nostre pais.
  3. 05/12/2018
    El dia 1 de desembre es va realitzar a Granollers la 3era concentració territorial "Se Busca Campeón" de la temporada a Granollers.
  4. 03/12/2018
    Aquest cap de setmana es va disputar a la localitat portuguesa de Caldas da Reinha una nova edició del Portuguese International Junior Championships. Els catalans Joan Monroy i Carlos Piris van tenir una destacada actuació amb la medalla de plata al Dobles Masculí, a més Piris va sumar un bronze a l'Individual Masculí.
  5. 03/12/2018
    Aquest diumenge es va disputar la segona ronda de la Lliga Nacional de Segona Divisió de Catalunya al Pavelló Tagamanent de Canovelles on es van disputar 3 noves jornades. Un cop tancada la jornada, els equips de Menorca i Canovelles "A", mantenen un empat al liderat de la lliga amb 5 victòries i cap derrota. El conjunt de Huesca "A" és tercer amb 5 victòries i 1 derrota després de caure de forma ajustada contra l'equip menorquí. El Vendrell es reafirma com a sorpresa de lliga amb la seva 4ª posició.
  6. 03/12/2018
    Els de Granollers disputaven la darrera jornada de la primera volta de la fase regular del Top8 LaLigaSports contra l'històric CB Rinconada al Pavelló Congost. Un cop més els de Granollers van notar les absències d'algunes de les seves peces claus de l'equip però tot i així van estar a punt de donar la sorpresa contra el conjunt sevillà que va aprofitar l'experiència de la seva capitana Laura Molina i la solvència del jugador internacional anglès Peter Mills (top20 mundial al 2014) per emportar-se els importants punts que estaven en joc als dobles.
  7. 27/11/2018
    Els dos esportistes catalans no van poder superar la dura primera ronda i va caure en un gran i ajustat partit contra els posteriors semifinalistes de la competició Louis Ducrot i Romain Frank (França). També va participar a la competició el català Àlex Alcalà, qui va superar la primera ronda del quadre d'individual masculí contra Ludvig Petre Olsson (Suècia) i finalment va caure contra el vencedor de la competició, el serbi Luka Milic.
  8. 27/11/2018
    Prop de 200 jugadors van participar durant el 24 i 25 de novembre a la Prova del Circuit Català organitzada per l'Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton al Pavelló Municipal del Congost de Granollers. A la categoria "A" que va ser TTR Absolut es van imposar Arnau Duran (CESIB La Garriga) i Paula Molins (Granollers) als individuals. Duran i Molins van repetir triomf als dobles masculins i femenins fent parella amb Guillem Duran (CESIB La Garriga) i Assia Hadmi (Granollers) respectivament. El dobles mixte va ser novament per la parella de Canovelles formada per Carlos Olivar i Nerea Sánchez-Arévalo.
  9. 27/11/2018
    La jove jugadora catalana es va desplaçar el passat cap de setmana a la localitat madrilenya per disputar el Màster sub15 i sub19 de Collado Villaba. González va aconseguir la medalla d'or al Dobles Femení sub15 fent parella amb Amaia Torralba (Club Bàdminton Belmecher)
  10. 22/11/2018
    Els dos jugadors del Centre de Tecnificació de Catalunya es van desplaçar els dies 13 a 16 de novembre a Dublín (Irlanda) per disputar el FZ FORZA Irish Open 2018. Els catalans van aconseguir una bona victòria a primera ronda contra els anglesos Adam Lam i Alexander Cook per 24-22 i 21-18 i van caure a segona ronda contra els experimentats Jakub Bitman i Matej Hubácek (República Txeca) per 13-21 i 11-21.
Anterior Pàgina 51 de 151 Següent