Portada > Notícies

Notícies

  1. 22/11/2018
    Del 5 al 18 de novembre es va disputar a Markham (Canadà) el Campionat del Mon Junior que va comptar amb la participació dels jugadors catalans Elena Andreu, Joan Monroy, Carlos Piris i el tècnic de la FECAB Pau Puig
  2. 22/11/2018
    El passat 17 de novembre es va disputar a la localitat de Sant Llorenç d’Hortons una nova Edició del Circuit Nacional Sènior organitzat pel Club Bàdminton Bellaterra amb la col·laboració del Bàdminton Club Hortons. Una trentena de jugadors es van acostar a les terres de l'alt Penedès per disputar aquesta competició classificatoria pel Campionat d’Espanya Sènior 2019 que aquesta temporada es disputarà a Palma de Mallorca. En aquesta edició van participar jugadors de Balears, Aragó, Catalunya, Navarra i Madrid.
  3. 22/11/2018
    El passat 11 de novembre es va disputar la primera ronda de la Lliga Catalana de Segona Divisió al Pavelló Municipal del Congost on es van jugar les primeres 3 jornades de la lliga, una lliga que aquest any conta com a novetat amb un total de 9 equips de 3 comunitats autònomes diferents. Els participants de la lliga catalana aquesta temporada son: TERRASSA, GRANOLLERS B, GRANOLLERS C, CANOVELLES A, CANOVELLES B, HUESCA A, HUESCA B, EL VENDRELL i MENORCA. Després d'aquesta primera jornada MENORCA i HUESCA A lideren la classificació amb tres victòries cadascú.
  4. 22/11/2018
    El conjunt català es va desplaçar els passats 3 i 4 de novembre a Alacant per disputar la segona ronda de Primera Divisió on es van jugar les jornades 4, 5 i 6. Els de Bellaterra van caure el dissabte contra el Club del Mar de San Amaro (2-5) i el CB Oviedo B (2-5) i van sumar una contundent i important victòria el diumenge contra el CB Aspe (7-0) que els permet mantenir-se a mitja taula.
  5. 22/11/2018
    El Bàdminton Granollers va sumar una important victòria el passat 2 de Novembre contra San Fernando de València (4-3), rival directe per la permanència. A la següent jornada els vallesans no van poder contra l’actual campió, el Recreativo IES La Orden a Huelva (0-7) en un encontre marcat per les nombroses baixes dels catalans. Amb aquesta victòria els de Granollers es mantenen 5ens a la classificació empatats amb el CB Benalmádena.
  6. 22/11/2018
    El diumenge 11 de novembre es va donar el tret de sortida a la Campanya de tecnificació "SBC" d'aquesta temporada. Aquesta primera concentració es va portar a terme a Granollers i hi van participar jugadors de categories sub9, sub11 i sub13. La sessió va ser dirigida per Marc Gallardo, que un any més serà el Coordinador Territorial de Catalunya al programa SBC.
  7. 22/11/2018
    El dissabte 10 de novembre la localitat de Roda de Ter va acollir la seva Prova del Circuit Català, que a més va ser el primer TTR Sènior organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton. Amb aquesta prova puntuable pel Circuit Nacional Sènior, es pretén que els esportistes Sèniors Catalans tinguin més facilitats per accedir al Campionat d'Espanya Sènior. La competició va ajuntar a prop de vuitanta jugadors i va ser organitzada pel Club Bàdminton Roda i la Federació Catalana de Bàdminton.
  8. 20/11/2018
    El dia 3 de novembre es va disputar a la localitat lleidatana de Tremp la 4ª Prova del Circuit Català de la Temporada en la que van participar prop d'una vintena de jugadors. La competició va ser organitzada per l'Associació Esportiva Escolar IES Tremp i la Federació Catalana de Bàdminton.
  9. 29/10/2018
    Una àmplia representació de jugadors catalans van disputar el Màster (7*) de Cerdanyola de les categories sub13 i sub17. Juntament amb els jugadors de Bellaterra, Canovelles, La Garriga ,Granollers, Terrassa i Viladecans van participar jugadors de Aragó, Balears, Castella La Manxa, Comunitat Valenciana, Galícia, Madrid, Navarra i País Basc.
  10. 26/10/2018
    Una cinquantena de jugadors es va desplaçar fins a la localitat tarragonina de Calafell per disputar la 3era prova del Circuit Català organitzada pel Club Bàdminton Calafell. A la categoría A-B es van imposar Josep Segarra (Vendrell) i Sara Castro (Vendrell) a les modalitats d'individual. Farid Niedermeyer i Josep Segarra (Vendrell) al dobles masculí i la parella Marc Vicens i Elena Barberà (Platja d'Aro/Independent) al Dobles Mixte.
Anterior Pàgina 52 de 151 Següent