Portada > Notícies

Notícies

  1. 17/10/2018
    El passat 13 d'octubre, es va disputar el Circuit Català de Vielha, organitzat per la Associació Esportiva Val d'Aran on va participar més de 20 jugadors.
  2. 17/10/2018
    El passat cap de setmana es va disputar a el Màster sub13 i sub17 d'Estella (Navarra) amb una important participació catalana. Jugador dels clubs de Bellaterra, Canovelles, Granollers, La Garriga, Lleida i Viladecans van disputar una competició de gran nivell degut a l'alta participació.
  3. 17/10/2018
    La jove esportista catalana va participar a la competició de Bàdminton dels Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires (Argentina) del 7 al 12 d'octubre.
  4. 08/10/2018
    Els catalans es van desplaçar aquest cap de setmana a Oviedo per disputar les primeres 3 jornades de la Lliga Nacional de Primera Divisió. Els de Bellaterra van debutar el dissabte amb una victòria contra el Club Bàdminton Astures per 5-2. A la tarda no van poder contra el potent Club Bàdminton Paracuellos (1-6). Ja a la jornada del diumenge, van caure per la mínima contra el Club Bàdminton Estella (3-4) en un ajustat encontre.
  5. 08/10/2018
    L'equip granollerí, que s'estrenava el passat dissabte davant el seu públic i ho feia en un gran encontre on després de 7 partits de màxima intensitat, va caure per la mínima 3-4 contra els de Jaén.
  6. 02/10/2018
    Durant la setmana del 24 al 28 de setembre. 4 jugadors i el tècnic principal de la Cuntapay Badminton Academy de Suïssa van compartir entrenaments amb els jugadors del Centre de Tecnificació de Catalunya a Granollers.
  7. 01/10/2018
    Prop de 180 jugadors van omplir les pistes del Pavelló Congost de Granollers els dies 29 i 39 de setembre per disputar el primer Circuit Català de la temporada 2018-19. A la categoría A, TTR puntuable pel rànquing nacional, els vencedor van ser Elena Olmos (Bellaterra) i Armand Rodríguez (Granollers) als individuals. Marta González i Assia El Hadmi (Granollers) i Marc Gallardo i Bernat Amaya (Granollers) es van emportar el dobles femení i el dobles masculí respectivament mentre que Carlos Olivar i Nerea Sánchez (Canovelles) van fer lo propi amb el Dobles Mixte.
  8. 26/09/2018
    Els joves jugadors Catalans van sumar una nova medalla internacional i es segueixen consolidant com a referent internacional a la modalitat de Dobles Masculí. A banda d'aquest gran resultat, els dos jugadors catalans, juntament amb Elena Andreu i el Tècnic de la Federació Catalana Pau Puig, han estat seleccionats per participar al Mundial Júnior de Toronto (Canadà) que es durà a terme al mes de novembre de 2018.
  9. 19/09/2018
    Des de la Federació Catalana de Bàdminton volem expressar les nostres més sentides condolences per la pèrdua de Martí Batallé Garcia i Xavier Pocurull Fuentes jugador i exjugador de la entitat BM Granollers. La defunció es va produir el dilluns al vespre a causa d'un accident de cotxe a la AP-7. La Federació vol expressar el més sentit condol a les seves famílies i amics, amb qui compartim aquests moments de dolor juntament amb tot l'esport de la ciutat de Granollers i la Federació Catalana d'Handbol. Així mateix, tota la nostra força i pensament per una ràpida recuperació als joves jugadors Pau Navarro i Óscar Oller.
  10. 17/09/2018
    El passat cap de setmana es va disputar a Guadalajara el primer Màster Joves de la temporada i la jugadora de Granollers es va emportar l'or al Dobles Femení fent parella amb la seva companya Amaia Torralba (Belmecher, Navarra). A més de la primera posició en dobles, també va sumar uns quarts de final a l'individual femení.
Anterior Pàgina 53 de 151 Següent