Portada > Notícies

Notícies

  1. 17/09/2018
    La jove esportista catalana va caure juntament amb la seva companya Ana Carbón a quarts de final del Dobles Femení en 3 sets contra les turques Ece Sare Basakin i Zehra Erdem. A més d'aquesta 5ena posició en dobles, Andreu també va arribar a vuitens de final del quadre d'Individual Femení, mateix resultat que van aconseguir Joan Monroy i Carlos Piris al Dobles Masculí. La competició es va disputar a Tallin (Estonia). Des del dia 7 de setembre fins el 16 de setembre.
  2. 05/09/2018
    El 22 i 23 de setembre s'organitzarà un curs de Àrbitre de Pista a les instal•lacions del SAF de la UAB.
  3. 04/09/2018
    El Barcelona Spain Masters ha conclòs després de sis intenses jornades disputades en el Pavelló Olímpics Vall d'Hebron. El millor nivell internacional s'ha donat cita en aquesta primera prova del circuit, que ha comptat amb la participació de 237 esportistes, entre ells diversos jugadors i jugadores olímpics i campions del món.
  4. 02/09/2018
    El Barcelona Spain Masters 2018 ja coneix els jugadors i jugadores que durant la jornada de semifinals han aconseguit batre als seus contrincants i que, per tant, disputaran la final en les seves respectives modalitats en la jornada de demà diumenge 2 de setembre. Com ja és habitual durant tot el torneig, l'alta qualitat del joc ha estat destacable en totes els encontres disputats.
  5. 01/09/2018
    El Barcelona Spain Masters HSBC World Tour segueix el seu curs en el Centre d’Esports Olímpics Vall d’Hebron. Aquest divendres 31 d'agost s'han disputat els quarts de final de totes les modalitats de competició amb partits igualats, encara que la majoria d'ells s'ha resolt en dos sets. Amb aquesta jornada, el torneig entra a la recta final, amb les semifinals, el dissabte; i les finals, diumenge.
  6. 31/08/2018
    La competició contínua en el Barcelona Spain Masters 2018 que es duu a terme en el Pavelló Municipal Olímpics de la Vall d’Hebron. Les millors raquetes mundials s'han lluït en la jornada de vuitens de final que ha reflectit la qualitat d'aquests jugadors i jugadores en les diferents modalitats.
  7. 30/08/2018
    Aquest dimecres 29 d'agost s'ha celebrat en el pavelló Municipal Olímpics de la Vall d’Hebron la segona jornada del Barcelona Spain Masters, en la qual s'ha disputat la primera ronda d'individual i dobles masculí i femení. Des de les deu del matí fins a les set de la tarda s'han dut a terme els primers partits corresponents amb la primera ronda de quadre principal de la competició. En tots ells s'ha pogut comprovar que el Barcelona Spain Masters 2018 acull les millors raquetes del bàdminton mundial.
  8. 29/08/2018
    S'han disputat les rondes classificatòries d'individuals masculí i femení, a més de la primera ronda de dobles mixts. El torneig torna aquest dimecres amb la primera ronda d'individuals i dobles masculí i femení
  9. 28/08/2018
    Aquest dilluns 27 d'agost s'ha portat a terme la reunió de delegats d'equip del "Barcelona Spain Masters", on s'han actualitzats i tancat definitivament els quadres de competició de l'esdeveniment. Així queden els quadres de cada una de les modalitats:
  10. 27/08/2018
    Al torneig Barcelona Spain Masters participaran un total de 16 jugadors espanyols. Entre ells també es troben joves promeses del bàdminton espanyol com Manu i Álvaro Vázquez, Clara Azurmendi, Álex Alcalá o Sara i Kike Peñalver. Tots ells han tingut resultats destacats a nivell júnior europeu i van començar just fa un any a competir en nivell internacional absolut. El Barcelona Spain Masters significa per a ells una primera, en molts casos, presa de contacte amb el primer nivell del circuit mundial a l'HSBC World Tour.
Anterior Pàgina 54 de 151 Següent