Portada > Notícies

Notícies

  1. 29/06/2018
    El Morell va viure del 23 al 26 de juny una competició de bàdminton amb jugadors de reconegut prestigi mundial. Un gran Pablo Abian es va fer amb la medalla d'or en vèncer a la final al francès Lucas Corvee, Beatriz Corrales per la seva part va accedir també a la final però finalment es va haver de conformar amb la plata després de caure de forma molt ajustada contra la jugadora turca Neslihan Yigit
  2. 27/06/2018
    La Federació Catalana de Bàdminton i la Federació Espanyola de Bàdminton conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona han arribat a un acord per organitzar la prova.
  3. 25/06/2018
    El passat dissabte 23 de juny es va disputar a la Vall del Ges la 16ª i última prova del Circuit Català de la temporada. Una trentena de jugadors de diversos clubs de Catalunya es va desplaçar fins a la localitat del nord de la comarca d'Osona per tancar la temporada competitiva abans de la revetlla de Sant Joan. A la categoria "A", doble victoria pel jugador de l'Associació Bàdminton Terrassa Christian Vidstein, que va sumar l'or a l'Individual Masculí i al Dobles Mixte fent parella amb Anna Borras (Terrassa)
  4. 21/06/2018
    Del 13 al 17 de juny es va celebrar a Madrid la XV Concentració Nacional "Se Busca Campeón". El jove jugador català Jofre Comella va aconseguir la classificació per la nacional arrel del nivell blau SBC que va assolir a la concentració inter-territorial d'Alacant i va poder gaudir d'aquesta experiència amb els 24 millors jugadors sub11 i sub13 de l'estat.
  5. 20/06/2018
    Els passats 15 i 17 de juny es va disputar a Platja d'Aro la 15ª Prova del Circuit Català. Com és habitual un gran ambient estiuenc va acompanyar la prova que aquest any va comptar amb un TTR Absolut (puntuable pel rànquing nacional) a la categoria "A". Els vencedors d'aquesta categoria van ser Christian Vidstein (Terrassa) i Marta González (Granollers) a les proves d'individual. Marta González va repetir or juntament amb Paula Molins (Granollers) al Dobles Femení. El Dobles Masculí va ser per Oriol Altimira i Guillem Rodríguez (Granollers) mentre que el Dobles Mixtes se'l van emportar els germans Glenn i Laura Hauquier (Viladecans).
  6. 20/06/2018
    La Federació Catalana de Bàdminton s'adhereix a la Iniciativa Legislativa Popular sobre la nova Llei de l'Esport que proposa la UFEC. Amb l'objectiu d'arribar a les 50.000 signatures aquells clubs que estiguin interessats en participar podran col·laborar en aquesta recollida.
  7. 13/06/2018
    Ja està disponible la convocatòria de les seleccions catalanes sub15 i sub17 que disputaran el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar de Liencres (Cantabria) del 25 al 28 de juny.
  8. 11/06/2018
    Els passats 9 i 10 de juny es va realitzar a la Sala Polivalent de Castell Platja d'Aro un curs de Monitor "Shuttle Time" organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton i impartit pel tècnic de la FECAB i Tutor "Shuttle Time" Daniel Garcia.
  9. 07/06/2018
    Els dies 1 i 2 de juny es va realitzar a El Vendrell la formació oficial d'Auxiliars de Pista per els Jocs del Mediterrani de Tarragona 2018. Aquest formació oficial, dirigida per Francesc Pi com a formador del CNAB (Col·legi Nacional d'Àrbitres) va aplegar als voluntaris dels Jocs que realitzaran les tasques de Jutges de Línia durant la competició que es durà a terme a El Morell del 23 al 26 de juny.
  10. 07/06/2018
    El Club del Baix Penedès va organitzar per primer cop una competició del Circuit Català que va comptar amb la presència de prop de 50 jugadors i va servir de prova test per a la formació de jutges de línia dels Jocs del Mediterrani 2018 que es disputaran a partir del 23 de juny a Tarragona (El Morell). A la categoria "A", or per Christian Vidstein (Terrassa) a l'Individual Masculí i Paul Clément i Maeva Mérino (BC Narbonnais)
Anterior Pàgina 56 de 151 Següent