Portada > Notícies

Notícies

  1. 30/05/2018
    Els dos joves jugadors catalans es van proclamar Campions d'Espanya sub17 en Dobles Masculí el passat cap de setmana a Benalmàdena (Màlaga). A més d'aconseguir la medalla d'or per segon any consecutiu al dobles masculí, Joan Monroy es va proclamar sots-campió en Individual Masculí convertint-se en un dels jugadors més destacats de la competició.
  2. 24/05/2018
    La Federació Catalana de Bàdminton organitza un Curs de Monitor de Bàdminton a Castell-Platja d'Aro el proper 9 i 10 de juny. Aquesta formació d'àmbit federatiu comptarà amb la homologació nacional per part de la Federació Espanyola de Bàdminton i la homologació internacional "Shuttle Time" per part de la Badminton World Federation. Adjunt en aquest post trobareu la convocatòria i el full d'inscripció que s'ha de fer arribar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del 5 de juny.
  3. 18/05/2018
    El proper dilluns dia 18 de juny es portarà a terme la Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Bàdminton.
  4. 15/05/2018
    Prop de 60 jugadors es van desplaçar el passat dissabte 12 de maig a Lleida per disputar la prova del Circuit Català organitzada pel Club Esportiu INEF Lleida. Les categories sub13 i sub17 van ser TTR puntuable pel rànquing nacional. A la competició van participar jugadors de diferents clubs de Catalunya com Lleida, Tremp, INEF Lleida, Val d'Aran, Granollers, Canovelles, Blanes, El vendrell i Terrassa.
  5. 09/05/2018
    Els joves esportistes del Centre de Tecnificació de Catalunya Marta González, Hugo Ruz, Iván Valenzuela, Sergi Alcalà i Oriol Altimira van ser convocats per la Federació Espanyola per participar a la 15a concentració interCTD que es va celebrar a Huelva del 24 al 29 d'abril aprofitant la disputa del Campionat d'Europa Absolut.
  6. 08/05/2018
    El passat diumenge dia 6 de maig es va disputar a Bellver de Cerdanya la 12a Prova del Circuit Català de la temporada al Pavelló Municipal de Bellver de Cerdanya. En un àmbient familiar, jugadors de fina a 7 clubs de Catalunya van disputar la competició que ja va per la seva 3era edició.
  7. 07/05/2018
    Aquest passat cap de setmana s'ha disputat el Campionat d'Espanya Absolut i sub-11 2018 a Oviedo on els esportistes del Centre de Tecnificació de Catalunya Marc Gallardo i Bernat Amaya van obtenir la medalla de plata a la modalitat de Dobles Masculí després de disputar una gran competició i caure a la final contra els 6 vegades campions Pablo Abian i Javier Abian. A més de la medalla en dobles masculí, la també catalana Elena Andreu va obtenir la plata a l'Individual Femení on va caure a la final contra Sara Peñalver.
  8. 06/05/2018
    D'entre tots els participants, destacada actuació per Mercè Llugany (Bellaterra) que va obtenir dues medalles d'or a les categories Individual Femení C1 i Dobles Mixte C1. Daniel García (Granollers) també va obtenir dues medalles, de plata en aquest cas, a les categories Individual Masculí A1 i Dobles Mixte A1. Glòria Latorre també va sumar una plata al Dobles Femení C1 i un bronze a l'individual femení C1. La resta de medalles catalanes van ser de bronze: Francisco Silva (Bellaterra) a l'Individual Masculí C1 i al Dobles Masculí C1, Christian Vidsteins (Terrassa) a l'Individual masculí B1, Alejandro Mir (Bellaterra) a l'individual Masculí D i l'incombustible Erling Vidstein a l'individual Masculí Supersènior+. ENHORABONA A TOTS!
  9. foto Javier Alcázar
    04/05/2018
    Després d'una intensa temporada de competició internacional, la jove esportista catalana ha aconseguit aquest passat cap de setmana certificar la seva classificació pels Youth Olympic Games de Buenos Aires. Des de la Federació Catalana de Bàdminton volem donar la nostra més sincera ENHORABONA a aquesta gran fita aconseguida amb treball, dedicació i sacrifici.
  10. 03/05/2018
    Prop de 140 jugadors es van reunir el passat dissabte 28 d'abril al Pavelló Municipal Tagamanent per la disputa del Circuit Català de Canovelles. Tant les categories inferiors de sub11 a sub17 com la categoria absoluta "A" van ser TTR puntuables pel rànquing nacional. A la Categoria A, victòria per Xavier López (Viladecans) en individual masculí, el mateix Xavier va doblar triomf amb el Dobles Masculí, fent parella amb Carlos Olivar (Canovelles). A l'indivual femení, l'or va ser per Blanca Lucas (Granollers), que també va repetir amb el Dobles Mixte fent parella amb Iliass Rahmouni (Granollers). Al Dobles Femení, les vencedores van ser Assia El Hadmi i Nerea Roldos (Granollers/Canovelles).
Anterior Pàgina 57 de 151 Següent