Portada > Notícies

Notícies

  1. 23/04/2018
    Granollers ha viscut aquest cap de setmana una competició de màxim nivell estatal. Entre els esportistes catalans, cal destacar les medalles d'or en individual femení d'Elena Andreu i en individual masculí d'Àlex Alcalà, així mateix Elena Andreu va repetir podi amb el bronze al Dobles Femení amb la seva companya Ana Carbón. Al parabàdminton, els esportistes de Granollers van sumar 2 medalles, Lluis Turró i Carles Millera van aconseguir la plata al Dobles Masculí WH1-WH2 mentre que Toul Amer Mohamed va aconseguir el bronze de la mateixa categoria fent parella amb Jorge López (Astures).
  2. 17/04/2018
    A partir del divendres 19 d'abril i fins el diumenge 22, el Pavelló Congost de Granollers serà seu d'una de les millors competicions nacionals júniors de tots els temps.
  3. 17/04/2018
    El passat dissabte 14 d'abril es va tancar el cicle de Campionats de Catalunya de la present temporada amb la disputa de les categories sub17, sub13 i sub9 al Pavelló Esportiu Juanjo Garra de Lleida.
  4. 17/04/2018
    Nou gran resultat pels dos joves esportistes catalans que van sumar una nova final internacional a Nicosa (Xipre) el passat cap de setmana. Amb aquesta final, la segona de l'any després de l'Internacional de Suècia, es consoliden com els dos millors doblistes estatals de la categoria júnior.
  5. 12/04/2018
    El diumenge dia 8 d'abril es va disputar al Pavelló Congost de Granollers el Campionat de Catalunya Absolut i sub11 2018. Blanca Lucas (Granollers) i Arnau Duran (CESIB La Garriga) van obtenir un doblet vencent a les modalitats individuals i dobles. Blanca va superar a la seva germana Lara Lucas (Granollers) a la final femenina i juntes van sumar l'or al Dobles Femení contra Assia El Hadmi i Nerea Roldós (Granollers/Canovelles). Arnau, també es va imposar contra el seu germà Guillem Duran (CESIB La Garriga) a la final d'Individual Masculí i de la mateixa manera que les germanes Lucas, van fer-se amb l'or al Dobles Masculí vencent en tres sets Daniel Gracia i Carlos Olivar (Granollers/Canovelles). Al Dobles Mixtes van ser els jugadors de Canovelles Carlos Olivar i Nerea Sánchez-Arévalo qui es van coronar vencent a Abel Hernández i Elena Olmos (Bellaterra).
  6. 12/04/2018
    Durant els dies 6, 7 i 8 d'abril, es va dur a terme la fase interterritorial del programa de tecnificació "Se Busca Campeón" de la Federació Espanyola de Bàdminton que va comptar amb la participació dels joves esportistes sub13 Jofre Comella i Pol Altimira acompanyats pels tècnics Sara Castro, Marc Gallardo i Pau Puig
  7. 03/04/2018
    Durant les darreres setmanes els esportistes catalans han estat protagonistes a diverses competicions internacionals. El passat cap de setmana Marta González va participar al Victor JOT sub15 a Edegem (Bèlgica) mentre Elena Andreu, Joan Monroy i Carlos Piris disputaven l'Hellas Junior International a Sidirokastro (Grècia). La setmana anterior la mateixa Elena Andreu sumava unes brillants semifinals a l'Israel Junior a Tel Aviv.
  8. 02/04/2018
    Més de 60 jugadors provinents de Astúries, País Basc, Navarra, Castella la Manxa, Andalusia, Illes Balears, Comunitat Valenciana, Illes Canàries i Catalunya van disputar durant els dies 30 de març i 1 d'abril el Màster Sub15 i sub17 de Cerdanyola organitzat pel Club Bàdminton Bellaterra. Entre els esportistes catalans, destacada actuació per Paula Molins (Granollers) que va aconseguir l'or a l'Individual Femení sub15.
  9. 30/03/2018
    Aprofitant la Setmana Santa, els tècnica de les Selecciones Catalanes sub15 i sub17 Marc Gallardo i Pau Puig van realitzar una primera concentració preparatòria pel Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar que es disputarà a Cantabria del 25 al 28 de Juny.
  10. 30/03/2018
    Des de la Federació Catalana de Bàdminton es segueix impulsant el creixement del bàdminton a la província de Lleida. El passat dilluns 19 de març el tècnic de la Federació Catalana de Bàdminton Pau Puig es va desplaçar a la capital lleidatana per continuar amb el treball de formació de futurs tècnics a través de l'INEFC de Lleida i seguir fent el seguiment de les joves promeses de la zona de tecnificació.
Anterior Pàgina 58 de 151 Següent