Portada > Notícies

Notícies

  1. 19/03/2018
    Aquest diumenge es va disputar el Campionat de Catalunya sub15, sub19 i sènior a Vilanova del Vallès.
  2. 17/03/2018
    S'ha hagut de fer una modificació al calendari de competicions i el Campionat de Catalunya Absolut i Sub11 programat pel dissabte dia 7 d'abril, passarà a ser el diumenge 8 d'abril.
  3. 17/03/2018
    Aquest dissabte 17 de març, es va disputar a Granollers la fase final catalana del programa de promoció escolar "Badminton+" impulsat des de la Federació Espanyola de Bàdminton. En Col·legi Jardí "A" de Granollers, s'ha imposat a la final al CEIP Salvador Espriu de Granollers per 3-2, aconseguint d'aquesta forma la classificació per disputar la Fase final Nacional.
  4. 14/03/2018
    La Federació Catalana va estar present en aquesta iniciativa que s'organitza a la ciutat de Girona per donar rellevància al paper de la dona al món de l'esport.
  5. 13/03/2018
    Prop de 90 jugadors es van desplaçar a la localitat gironina per disputar un any més el Circuit Català organitzat pel Club Bàdminton Salt. De entre totes les categories disputades, les categories de sub11 a sub19 van ser TTR (puntuables pel rànquing nacional). A la categoria sub19, victòria por Oriol Altimira (Granollers), mentre que a les categories absolutes "B", les victòries van ser per Marc Fernández (Terrassa) al Individual Masculí. Marc Vicens i Jofre López (Platja d'Aro i Vilanova) al Dobles Masculí, i repetia triomf Jofre López al Dobles Mixtes, fent parella amb Mireia Fernández (Vilanova)
  6. 13/03/2018
    La Associació Granollers Esportiva s'ho jugava tot a cara o creu a la darrera jornada de la lliga regular de Divisió d'Honor al seu desplaçament a Eivissa per jugar contra el Club Bàdminton Pitius. Després d'un encontre màxima tensió i igualtat (que en aquesta ocasió i per petició del club local es va començar jugant pels partits d'individual) es va arribar al 3-3 amb el partit de dobles mixte per jugar. Marc Gallardo i Cristina Poy van donar la victòria que va certificar els 3 punts pels granollerins i la permanència un any més a la màxima categoria del bàdminton nacional. Amb la victòria de Benalmádena contra Oviedo, finalment serà Arjonilla qui disputarà l'encontre de permanència contra el Club Bàdminton Alacant. La final de la lliga la disputaran el Recreativo IES La Orden i el Club Bàdminton Rinconada.
  7. 03/03/2018
    Ja es troba disponible el reportatge de l'encontre entre Granollers i Arjonilla de la Jornada 13 de la Lliga Nacional de Divisió d'Honor, que va ser designat encontre de la Jornada per la Federació Espanyola i va ser emès per Teledeporte.
  8. 25/02/2018
    Granollers disputava aquest dissabte la primera de les finals per aconseguir evitar la fase de permanència a Divisió d'Honor contra el club de Jaén. Després de un encontre de gran emoció, finalment els d'Arjonilla es van emportar la victòria 3-4 i la permanència provisional. Els de Granollers segueixen depenent d'ells mateixos per assolir l'objectiu, però necessitaran una victòria contra el difícil Pitiús per aconseguir-ho.
  9. 21/02/2018
    Ja està oberta la inscripció de la dotzena edició del Campus d'Estiu de la Federació Catalana de Bàdminton. Com és habitual, el campus tindrà lloc a l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona) de l'1 al 7 de juliol. Podeu fer arribar les vostres inscripcions enviant els documents necessaris a la nostra adreça de correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  10. 19/02/2018
    Els dies 17 i 18 de febrer prop de 120 jugadors es van citar a Vilanova del Vallès per disputar el 9è Circuit Català de la temporada. D'entre totes les categories disputades, la "A" va ser TTR Absolut i per tant puntuable pel rànquing nacional. Els guanyador van ser Blanca Lucas (Granollers) per partida doble, amb l'or a l'Individual Femení i al Dobles Femení amb la seva germana Lara Lucas (Granollers). El Dobles Mixte va ser per la parella Carlos Olivar y Nerea Sánchez-Arévalo (Canovelles) mentre que el Dobles Masculí se'l van agenciar Guillem Duran i Bernat Amaya (La Garriga i Granollers) i l'Individual Masculí Armand Rodríguez (Granollers).
Anterior Pàgina 59 de 151 Següent