Portada > Notícies

Notícies

  1. 19/02/2018
    Ja està disponible el reportatge del programa Zona UFEC del Màster sub15 i sub19 de Granollers.
  2. 12/02/2018
    Durant el dies 10 i 11 de febrer algunes de les millors raquetes del bàdminton nacional es van disputar els títols en joc. Entre els prop de 70 participants, van venir jugadors de Andalusia, Castella La Manxa, Comunitat Valenciana, País Basc, Illes Balears, Navarra i Catalunya. Finalment els títols, van estar força repartits. Un anys més, i gràcies a l'acord de la Associació Esportiva, la Federació Catalana de Bàdminton i la Federació Espanyola de Bàdminton, tots els beneficis d'aquesta competició seran donats a la Fundació Josep Carreras
  3. 12/02/2018
    Difícil Jornada pels de Granollers que s'havien de desplaçar a Huelva per disputar la Jornada numero 12 de Divisió d'Honor. El IES La Orden, actual líder es jugava tancar matemàticament la classificació per la final de la lliga i jugava aquest encontre amb totes les peces claus de l'equip. Els de Granollers en canvi viatjaven amb 3 jugadors tocats físicament però degut a la disputa del Màster sub19 de Granollers (on participaven la meitat dels jugadors de l'equip), i degut a la negativa de la federació a fer un canvi d'ordre en les jornades, no hi havia més alternatives.
  4. 07/02/2018
    La Federació Catalana de Bàdminton va organitzar els dies 26 i 29 de gener unes jornades tècniques a diversos punts de la província de Lleida. Les jornades van ser dirigides pel tècnic de la Federació Catalana Eduard Mateos que es va desplaçar a la Vall d'Aran i a Tremp.
  5. 06/02/2018
    El passat dissabte 3 de març es va celebrar la 4ª jornada de tecnificació "Millor Bàdminton" i "Se Busca Campeón" al Pavelló Congost de Granollers.
  6. 06/02/2018
    El passat diumenge 4 de febrer es va disputar al Pavelló Esportiu Juanjo Garra, la 8ª Prova del Circuit Català, organitzada pel Club Bàdminton Lleida. Més de 100 jugadors es van trobar en les diverses categories que a més van ser puntuables pel rànquing nacional des de la sub11 fins a la sub17. A la categoria "A", victòria a l'IM per Joachim Jakubik (Terrassa) i Belen Foj (Binéfar) a l'IF. Al DM or per Marc Gallardo/Iliass Rahmouni (Granollers) i al DX repetia triomf Belen Foj fent parella amb Eduardo Marco (Binéfar).
  7. 06/02/2018
    El passat cap de setmana es va disputar la darrera concentració de la Lliga Nacional de Primera Divisió amb la disputa de les jornades 13, 14 i 15. Bellaterra va tancar la lliga amb una victòria (Palma) i dues derrotes (Torrejón i Alicante) i finalment ha ocupat la 7ena posició a la classificació. La creu va ser pel CESIB La Garriga, que necessitava sumar alguna victòria per evitar les posicions de descens directe i no va poder aconseguir-la en cap dels 3 encontres (San Amaro, Almería i Caser Clear). D'aquesta manera Bellaterra assoleix un any més la permanència a la divisió de plata del bàdminton nacional mentre que La Garriga perd la categoria.
  8. 03/02/2018
    El conjunt català rebia aquest cap de setmana a un Rinconada en plena lluita per la final de la lliga i que per tant no es podia permetre ni una errada. Tot i disputar un gran encontre, no va ser possible la victòria, i els de Granollers hauran de continuar lluitant per aconseguir tancar l'objectiu de la permanència a la elit de bàdminton nacional un any més.
  9. 29/01/2018
    Els esportistes catalans Joan Monroy, Carlos Piris i Elena Andreu es van desplaçar a Uppsala (Suècia) per disputar el Swedish Junior 2018 amb destacada actuació dels dos joves granollerins Monroy i Piris que van obtenir la plata al Dobles Masculí vencent a parelles de gran nivell al seu camí.
  10. 29/01/2018
    Aquest passat cap de setmana s'han disputat el Màster Absolut de Huesca y el Màster sub19 de Liencres amb destacada participació catalana. A Huesca es van sumar 3 ors y 1 plata, per part de Blanca Lucas, Lara Lucas, Marc Gallardo i Bernat Amaya (Granollers) i a Liencres 1 or i 1 bronze de la mà d'Armand Rodríguez (Granollers)
Anterior Pàgina 60 de 151 Següent