Portada > Notícies

Notícies

  1. 25/01/2018
    La passada setmana una important representació catalana va participar a les competicions internacionals de Polònia (Júnior) i Suècia (Absolut). Carlos Piris, Joan Monroy i Elena Andreu van formar part del combinat nacional Júnior que es va desplaçar a Przemyzl per disputar el Polish Junior 2018, mentre que Àlex Alcalà va disputar al Swedish Open 2018 a la localitat sueca de Lund, on va participar com a tècnic responsable del combinat absolut, Pau Puig.
  2. 24/01/2018
    Aquest passat cap de setmana es van disputar les jornades 10, 11 i 12 de la Lliga Nacional de Divisió d'Honor a Galapagar (Madrid). El Club Bàdminton Bellaterra va obtenir 2 victòries (Jorge Guillén i Hoyo Manzanares) i un ajustada derrota (San Fernando). Per la seva part el CESIB La Garriga va sumar una important victòria (Astures) i dues derrotes (Ibiza i Oviedo B). A falta de 3 jornades per acabar la temporada, Bellaterra, actual 6è ja ha fet els deures i ha certificat la seva permanència. El CESIB La Garriga (14è) haurà de sumar un mínim de dues victòries per aconseguir evitar la fase de permanència.
  3. 24/01/2018
    El passat diumenge 21 de desembre es va disputar a la Ciutat Esportiva de Blanes la 7ª Prova del Circuit Català, que va ser TTR en totes les categories inferiors (des de sub11 fins a sub19). A la Categoria "A", doblet per Sachin Nataraj (Bellaterra) que es va emportar l'Individual Masculí i el Dobles Masculí amb Khalid Zahri (Terrassa).
  4. 16/01/2018
    Durant els dies 13 i 14 de gener, el Pavelló Municipal del Congost va acollir el Màster Absolut i Mini-bàdminton de Granollers amb una destacada actuació per part dels jugadors catalans participants on van destacar les medalles d'or d'Elena Andreu (CB Estrada) a l'Individual Femení, Blanca i Lara Lucas (Granollers) al Dobles Femení i Marc Gallardo/Laia Oset (Granollers/Pitiús) al Dobles Mixte.
  5. 11/01/2018
    L'equip català estrenava l'any amb un encontre de màxima importància contra un rival directe per la permanència. Tot i la preparació prèvia de l'encontre unes baixes i contratemps d'última hora van reduir les opcions dels locals contra un equip de Benalmàdena reforçat i que suma dues victòries consecutives.
  6. 10/01/2018
    Els alumnes inscrits al Curs de Tècnic de Nivell I van realitzar del 27 de desembre al 7 de gener a Granollers, el Bloc Específic del Curs de Tècnic de Nivell I en Bàdminton. Un cop finalitzat aquest bloc, els alumnes iniciaran el Bloc Comú a partir del 20 de gener (que s'imparteix a Esplugues a través de l'Escola Catalana de l'Esport) per finalitzar la seva formació.
  7. 25/12/2017
    El 23 de desembre es va disputar a Granollers el TTR de Nadal que tanca la competició federada del 2017. En aquesta edició es van disputar les categories s9, s11, s13, s15, s17 i Absoluta (totes elles puntuables pel rànquing nacional a excepció de la categoria s9). A la categoria "A" un cop més destacada actuació per Blanca Lucas (Granollers) que es va emportar l'individual femení i el dobles femení, fent parella amb Lara Lucas (Granollers). L'individual Masculí va tenir un clar dominador, que va ser un cop més Arnau Duran (La Garriga). Al Dobles Masculí els vencedors van ser Marc Gallardo i Bernat Amaya (Granollers) i al Dobles Mixte Cristina Poy i Iván Villanueva (Granollers i Oviedo).
  8. 22/12/2017
    Dels dies 8 al 10 de desembre la Federació Espanyola de Bàdminton va organitzar un curs de Tutor "Shuttle Time" a Madrid on van participar els tècnics catalans Robert Sánchez i Dani Garcia.
  9. 18/12/2017
    La prova, va ser organitzada per la Federació, amb la col·laboració de la Associació Granollers Esportiva, ja que degut a un canvi de darrera hora al calendari els jugadors del Circuit Absolut de proves no puntuables pel rànquing nacional, s'havien quedat sense competició al mes de desembre (la prova de Salt, tradicionalment organitzada en aquestes dates ha hagut de moure's al 10 de març per problemes aliens al club). Totes les categories inferiors i la categoria "A" es disputaran al TTR del dia 23.
  10. 18/12/2017
    En aquesta tercera jornada es van disputar les rondes 7, 8 i 9 de la lliga durant el dissabte i el diumenge. Els resultats dels equips catalans van ser dispars, Bellaterra va aconseguir un bon balanç de 2 victòries (La Garriga i Caser Clear) i 1 derrota (San Amaro) mentre que els de La Garriga no van poder sumar cap punt (van caure contra As Neves, Bellaterra i Estella). Amb aquests resultats, el Club Bàdminton Bellaterra es situa 7è a la classificació mentre que el CESIB La Garriga ocupa la 14ª plaça.
Anterior Pàgina 61 de 151 Següent