Portada > Notícies

Notícies

  1. 05/11/2017
    La Associació Granollers Esportiva s'estrenava com a local aquesta temporada contra el Recreativo IES La Orden de Huelva davant un gran nombre d'aficionats que es van acostar al Congost per viure un duel que no va deixar a ningú indiferent i on es van viure fins a 4 partits a 3 sets on qualsevol equip podria haver guanyat.
  2. 05/11/2017
    El dissabte 4 de novembre es va disputar al Pavelló Tagamanent de Canovelles la segona Jornada de la Lliga Catalana de Clubs de Segona Divisió Nacional amb destacada actuació del club local, el Club Bàdminton Canovelles, que després de vèncer els seus dos encontres es situa líder en solitari de la competició per davant del Club Bàdminton Lleida.
  3. 31/10/2017
    Més de 40 jugadors es van desplaçar a la localitat lleidatana de Tremp per disputar la segona edició d'aquesta competició. El guanyador de la categoria Individual Masculí "A-B" va ser Chris Lara (Granollers). A la categoria de Dobles Masculí "A-B-C", els vencedors van ser els veterans Isidre Sistaré i Carlos Rodrigo (Vilanova i Tremp).
  4. 31/10/2017
    El passat dimarts 24 d'octubre es va realitzar una sessió tècnica a a la Ciutat Esportiva de Blanes oberta a tots els jugadors de la província de Girona dirigida pel tècnic de la Federació Catalana de Bàdminton Pau Puig.
  5. 23/10/2017
    La Associació Granollers Esportiva va patir a Rinconada una dura derrota per 7-0. Un 7-0 que no reflecteix la igualtat que es va viure en casi tots els punts disputats. Fins a 5 partits es van disputar a 3 sets però tots es van acabar decantant de banda del conjunt sevillà.
  6. 23/10/2017
    Aquest cap de setmana es va disputar la primera jornada de la Lliga Catalana de Clubs de Segona Divisió al Pavelló Municipal del Congost. En aquesta primera jornada, cada equip va disputar els dos primers encontres de la Lliga. Canovelles i Lleida-Montsuar ocupen la primera posició de la taula amb un balanç de dues victòries i cap derrota cada equip.
  7. 17/10/2017
    Orbita Laika, programa de Divulgació científica, presentat per l'humorista Goyo Jiménez, que s'emet els diumenges a La2 de Televisió Espanyola va comptar amb el jugador del Centre de Tecnificació Marc Gallardo, per realitzar un experiment sobre l'acceleració de diversos mòbils.
  8. 17/10/2017
    El municipi gironí de Blanes va ser el passat diumenge 15 d'octubre, seu del segon Circuit Català de la Temporada, que va ser a més TTR sub13 i sub17 (puntuable pel rànquing nacional). Joachim Jakubik (Terrassa) va ser el vencedor de l'Individual Masculí "A" mentre que Víctor Hospital/Ramón Cañadas (Bellaterra) es van emportar el Dobles Masculí i Carlos Olivar/Nerea Sánchez-Arévalo (Canovelles) es van adjudicar el dobles Mixte.
  9. 10/10/2017
    El passat dissabte 7 d'octubre va tenir lloc la primera concentració "MB" i "SBC" de la temporada. La sessió va tenir lloc a Granollers de 10:00 a 13:00 i va ser dirigida per Marc Gallardo com a nou coordinador territorial SBC.
  10. 06/10/2017
    Un any més, el Club Bàdminton Bellaterra va organitzar un curs d'àrbitre de pista. El curs es va desenvolupar a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra, del 22 al 24 de setembre, i va ser impartit per Francesc Pi.
Anterior Pàgina 64 de 151 Següent