Portada > Notícies

Notícies

  1. 05/06/2017
    Els jugadors catalans Hugo Ruz i Marta Gonzàlez que van participar aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya sub13 "Se Busca Campeón" de Ogíjares (Granada), van aconseguir la tercera plaça a la modalitat de Dobles Mixte. A més, Marta Gonzàlez es va quedar a un pas d'aconseguir la medalla a la modalitat Individual Femení.
  2. 02/06/2017
    Els tècnics de la Federació Catalana de Bàdminton Pau Puig i Marc Gallardo ja han establert el llistat de convocats que representaran a Catalunya al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar que es disputarà a Cartagena del 19 al 22 de juny de 2017. Els propers dimecres 7 de juny i dimarts 13 de juny, es duran a terme les dues concentracions prèvies a la competició al Pavelló Congost de Granollers.
  3. 02/06/2017
    Durant el mes d'abril es va portar a terme el Curs de Tècnic de Nivell I i Coach Level I per alumnes de l'INEFC de Lleida. El curs va ser dirigit per Pau Puig i impartit pels tècnics de la Federació Pau Puig i Eduard Mateos. Gràcies a l'acord de la Escola Catalana de l'Esport, l'INEFC de Lleida i la Federació Catalana de Bàdminton el alumnes del curs ja poden iniciar el seu període de pràctiques un cop superat el Bloc Específic de la formació.
  4. 01/06/2017
    El passat dimarts 30 de maig es va portar a terme una nova jornada tècnica de la Federació Catalana de Bàdminton a Lleida gràcies a la col·laboració amb el Club INEFC Lleida i el Club Bàdminton Lleida. La Jornada va tenir 2 blocs, un primer per escolars i un segon per adults. Les sesions van ser dirigides per Pau Puig, tècnic de la Federació Catalana de Bàdminton.
  5. 30/05/2017
    Prop de 100 jugadors es van desplaçar el dissabte 27 de maig a Sant Llorenç d'Hortons per disputar la 16ª i penúltima prova del Circuit Català d'aquesta temporada. A la categoria "A" van destacar Carlos Olivar i Marta González (ambdós de Granollers) que es van penjar les medalles d'or a les modalitats de Individual Masculí i Femení respectivament. Al Dobles Masculí van ser els jugadors de Bellaterra Dragan Milovic i Robert Suman qui es van emportar la victòria mentre que al Dobles Mixte, Carlos Olivar va repetir triomf fent parella amb Laia Díaz (Canovelles).
  6. 29/05/2017
    Els jugadors catalans Joan Monroy i Carlos Piris es van proclamar Campions d'Espanya sub17 a la modalitat de Dobles Masculí el passat cap de setmana a Xàtiva (València) demostrant un cop més el seu gran estat de forma. La jugadora catalana Elena Andreu (actual jugadora del Centre de Tecnificació de Galícia) va aconseguir un brillant doblet en imposar-se a l'individual Femení i al Dobles Femení.
  7. 23/05/2017
    Els dos joves jugadors catalans es van desplaçar del 19 al 21 de maig a Opatija (Croàcia) per disputar l'Adria U17 International obtenint una destacada actuació. Carlos Piris es va penjar la medalla d'or a l'individual masculí (primera victòria internacional d'un esportista català al Circuit Europeu), Joan Monroy va completar el podi amb un bronze també a l'individual Masculí. A més a més, la parella Piris-Monroy es van emportar el bronze al Dobles Masculí.
  8. 22/05/2017
    Durant els dies 19, 20 i 21 de maig, el Pavelló Municipal del Congost va acollir la concentració Interterritorial "Se Busca Campeón" que va aplegar a 36 jugadors i 19 tècnics de les Comunitats Autònomes de País Basc, La Rioja, Navarra, Aragó, Illes Balears i Catalunya.
  9. 19/05/2017
    Vols reviure l'ambient dels Jocs Olímpics de Barcelona 92? El CEM La Mar Bella, seu que va acollir el bàdminton com a esport olímpic per primera vegada a la història, celebra el 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona 92! I ho fa de la mà del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona i de la Federació Catalana de Bàdminton, organitzant un esdeveniment lúdic-esportiu: Bàdminton Barcelona '92
  10. 18/05/2017
    El passat dissabte 13 de maig es va disputar a les instal·lacions de la Caparrella de l'INEFC de Lleida la 15ª Prova del Circuit Català que va comptar amb prop de 70 jugadors. A la categoria "A" van destacar les victòries de Marta González (Granollers) a l'individual Femení, Bernat Amaya i iliass Rahmouni (Granollers) al Dobles Masculí, Bernat Amaya i Marta González (Granollers) al Dobles Mixte. El proper 27 de maig, Sant Llorenç d'Hortons serà la seu de la penúltima prova del Circuit Català d'aquesta temporada.
Anterior Pàgina 67 de 151 Següent